reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny !
widzę,że dziś same @ na horyzoncie, chyba ja zapoczatkowałam tą lawinę... ech uszy do góry , staramy się dalej, a jak wiadomo w kupie siła :-) jakby to nie zabrzmiało ;-)

emma
dziękuję za ten link do endo, mam jeszcze takie pytanko w jakich dniach cyklu robić te badania na tsh, ft3, ft4 ? czy to nie ma żadnego znaczenia?

mówiłam ,że emma to skarbnica wiedzy:-D niestety też nie pamiętam czym się zajmuje , ale ma w rodzinie położne itp więc jak to ona mówi, że nawet przy robieniu ciasta rozmawiają o takich rzeczach i emma wie to wszystko siłą rzeczy:-) też bym tak chciała hehe

reklama
to ja mam jeszcze taki pytanie, bo znalazlam swoje wyniki z lipca i nie wiem co to wogole jest:
Anti-TPO 0.8 IU/ml
hTSH_II 0.596 uIU/ml
kochana na to Anty Tpo odpowie Ci eijf bo ona jest w temacie i też to badała, ja niestety nawet nie wiem jak powinno wyglądać prawidlowo, a to drugie to samo tsh? czy te h z przodu powinno być? a to są hormony tarczycy

kurcze to ja nie wiem , bo ja miałam samo TSH i w nawiasie tyreotropina trzeciej generacji , ale masz ładnie nisko jeśli to to co u mnie, ja mam 2,35 a dla staraczek powinno mieć 1-1,5 nie wiecej, a masz tam normy podane?

Hej dziewczyny! Czy ktos moglby mi doradzic? W zeszlym miesiacu 13 d.c.36,6 (test owulacyjny pozytywny) 14 dc 36,8 test owu negatywny. @ przyszla 29d.c Na moje oko owulka byla w 14 . Co wy na to? Dzisiaj moj 11 d.c. i nie wiem czy probowac?????? Helpppp. Dla przypomnienia Staram sie o dziewczynke:)

Na dziewczynke dzialasz do pozytywnego testu owu jezeli 14 dc byla to ja bym spokojnie do 12 dc rano dzialala;-)

A ja pojechalam na poczte odebrac awizo mojego M okazalo sie ze mi nie dadza w sie nie podpisal i jeszcze mandat dostalam za zle parkowanie:sorry::no::no::no:

Co za dzien:-(:-(:-(

Dziewczyny, ale mnie dziś nosi tak mi emma wmówiła, ze ten wykres taki cudny, ze nie mogę!:eek:

Już nie wiem co mam robić:zawstydzona/y:

Chcę, a nie chcę - normalnie mnie w środku aż rozrywa:shocked2:

Tak bardzo się boję!!!!:szok:

Na dziewczynke dzialasz do pozytywnego testu owu jezeli 14 dc byla to ja bym spokojnie do 12 dc rano dzialala;-)

A ja pojechalam na poczte odebrac awizo mojego M okazalo sie ze mi nie dadza w sie nie podpisal i jeszcze mandat dostalam za zle parkowanie:sorry::no::no::no:

Co za dzien:-(:-(:-(

Biedna!

A jak się parkuje:-)

Nie martw sie jutro będzie lepszy dzień!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry