reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam
A u mnie nadal nic nowego, @ brak ale wczoraj w pracy moja gin powiedziala mi smiejac sie ze tak wczesnie to mi z moczu malo co wyjsc moze, to mnie troche pokrzepilo, ale jak narazie bez wielkich emocji czekam do poniedzialku i tyle:tak:

agniesiar nie smuc się, wiem ze ci przykro ale pamietaj ze zaraz nowy cykl i nowe starania o dzidzie. Poza tym jeszcze @ nie ma wiec spokojnie :)
biedroneczko czekamy z tobą ;)

ja czekam do niedzieli do 4go :happy:
Pozdrawiam!

agniesiar nie smuc się, wiem ze ci przykro ale pamietaj ze zaraz nowy cykl i nowe starania o dzidzie. Poza tym jeszcze @ nie ma wiec spokojnie :)
biedroneczko czekamy z tobą ;)

ja czekam do niedzieli do 4go :happy:
Pozdrawiam!

Ja już się nie łudzę, wiem, ze zaraz @ bedzie, tylko oby szybko to humor mi sie poprawi!

Jeszcze z tego wszystkiego łeb mnie rozbolał.

biedroneczka- trzymam kciuki- bedzie dobrze!:-)

agniesiar-przykro jak ma sie takie wielkie nadzieje i nagle cos takiego sie dzieje.bo tak obiecujaco to wszystko wygladalo...

wrzuce moze wykres jak bede miala wiecej czasu.u mnie znow dwie kreski w gore i niech rosnie na zdrowie.nadal jednak nic nie mozna powiedziec.Mam nadzieje ze wkrotce pojawi sie sluz nieplodny zeby bylo wiadomo,poza tym test negatywny(wczoraj to sama nie wiem jaki byl...najpierw negatywny a potem zapomnialam i jak sprawdzalam to w sumie obie kreski takie same ale nie tak mocne jak dzien przed.mam nadzieje ze nie bede miala zjak kiedys kilka dni z kolei pozytywny...)

agniesiar-przykro jak ma sie takie wielkie nadzieje i nagle cos takiego sie dzieje.bo tak obiecujaco to wszystko wygladalo...

wrzuce moze wykres jak bede miala wiecej czasu.u mnie znow dwie kreski w gore i niech rosnie na zdrowie.nadal jednak nic nie mozna powiedziec.Mam nadzieje ze wkrotce pojawi sie sluz nieplodny zeby bylo wiadomo,poza tym test negatywny(wczoraj to sama nie wiem jaki byl...najpierw negatywny a potem zapomnialam i jak sprawdzalam to w sumie obie kreski takie same ale nie tak mocne jak dzien przed.mam nadzieje ze nie bede miala zjak kiedys kilka dni z kolei pozytywny...)

Wrzuć kochana ten wykres wtedu będzie lepiej cokolwiek widać:tak:
Trzymam za ciebie kciuki, co by ten cykl był ostatnim w walce - ja teraz żyje nadzieję, że ten który zacznę będzie ostatnim!

6 października jadę do gin. i bede sie umawiać na monitoring, tak bym chciała,żeby mi dał coś na wzmocnienie owulacji, niech kurde nawet dwa jaja lecą - zawsze więcej szans, a po za tym zawsze marzyłam o bliźniakach!

reklama
Witam - u mnie duł temperatura poleciała na łeb na szyję i tylko czekać na @!

Więc dziś mam kiepściutki dzień!

Agniesiar slonko trzymaj sie kochana:sorry: przykro jest jak przychodzi ta wredota:sorry:

Witam
A u mnie nadal nic nowego, @ brak ale wczoraj w pracy moja gin powiedziala mi smiejac sie ze tak wczesnie to mi z moczu malo co wyjsc moze, to mnie troche pokrzepilo, ale jak narazie bez wielkich emocji czekam do poniedzialku i tyle:tak:

Czekamy z Toba Biedronko;-)

A u mnie 27 dc czyli jutro powinna przyjsc @:sorry: brzuch boli jak na miesiaczke.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry