Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

agniesiar nie smuc się, wiem ze ci przykro ale pamietaj ze zaraz nowy cykl i nowe starania o dzidzie. Poza tym jeszcze @ nie ma wiec spokojnie
biedroneczko czekamy z tobą
ja czekam do niedzieli do 4go
Pozdrawiam!
ja też czekam i oby najkrócej bo chce juz nowy cykl zaczac!Ja już się nie łudzę, wiem, ze zaraz @ bedzie, tylko oby szybko to humor mi sie poprawi!
Jeszcze z tego wszystkiego łeb mnie rozbolał.
biedroneczka- trzymam kciuki- bedzie dobrze!:-)

agniesiar-przykro jak ma sie takie wielkie nadzieje i nagle cos takiego sie dzieje.bo tak obiecujaco to wszystko wygladalo...
wrzuce moze wykres jak bede miala wiecej czasu.u mnie znow dwie kreski w gore i niech rosnie na zdrowie.nadal jednak nic nie mozna powiedziec.Mam nadzieje ze wkrotce pojawi sie sluz nieplodny zeby bylo wiadomo,poza tym test negatywny(wczoraj to sama nie wiem jaki byl...najpierw negatywny a potem zapomnialam i jak sprawdzalam to w sumie obie kreski takie same ale nie tak mocne jak dzien przed.mam nadzieje ze nie bede miala zjak kiedys kilka dni z kolei pozytywny...)

cierpliwie poczekam, co ma byc to bedzie;-)![]()
Witam - u mnie duł temperatura poleciała na łeb na szyję i tylko czekać na @!
Więc dziś mam kiepściutki dzień!
przykro jest jak przychodzi ta wredota
Witam
A u mnie nadal nic nowego, @ brak ale wczoraj w pracy moja gin powiedziala mi smiejac sie ze tak wczesnie to mi z moczu malo co wyjsc moze, to mnie troche pokrzepilo, ale jak narazie bez wielkich emocji czekam do poniedzialku i tyle![]()
brzuch boli jak na miesiaczke.