reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
czesc pati

noukie-jak na razie temperatura wyglada obiecujaco wiec jaka @?

u mnie sluz chyba zabarwia sie na bialo(i dobrze) ale jeszcze na 100% tego nie wiem.ah te pierwsze dni po owu jeszcze ok sa.najgorzej jak sie zbliza trmin @.Zawsze wydaje nam sie ze sie udalo a potem placz.kiedy my sie biedne w koncu doczekamy?

Kusska nie odpuszczaj, z późnej owu też może być ciąża, ja zaszłam przy owu w 40dc. ale jeśli nie masz siły to nie musisz codziennie molestować męża, co 2-3 dzień spokojnie wystarczy.

nie mam zamiaru odpuscic, zreszta moj luby tez mi to wczoraj zapowiedzial hehe:-) to by dopiero bylo jakbym odpuscila a owu jednak sie raczyła pojawic! nie wybaczylabym sobie:tak:

emma mam do ciebie pytanie, jakie moge zrobic badania hormonów w 12dc?? jade do Polski na kilka dni i chce jakies badania zrobic, w zwiazku z tymi moimi dziwnymi odbjawami ze jest kilka podejsc do owu w cyklu, znaczy ze sluz jej bola jajniki owu sie przesówa znowu jest sluz i dopiero temka wzrasta... mam wiziyte tez u ginekologa ale chce najpierw badania zrobic zeby isc do niej z wynikami tylko nie wiem jakie zrobić:baffled:

ciekawa sytuacja z tymi podejsciami do owu, bo u siebie tez cos takiego zaobserwowalam w tym cyklu (tylko nie mam tego na wykresie bo mi sie nie chcialo wszystkiego wklepywac) ciekawa jestem co ci powie gin na to.

jutro odpowiem bo niewygodnie z telefonu sie pisze...

nie ma sprawy:-) dzieki

u mnie kolejny jednokreskowy wzrost temperatury czyli tendencja wzrostowa utrzymana, oby tak dalej!! wciaz kluje mnie w podbrzuszu ale juz slabo.

milego dnia wszystkim zycze!!

No nic pora zmykac mi do pracy:-(, ale pocieszam sie ze dzis piatek:-)
Pewnie bede pozno w domu po pracy:-(, ach malo mam teraz przez te dojazdy czasu:-(, ale rano staram sie nadrabiac co pisalyscie caly dzionek wczesniejszy. Milego dnia wszystkim:-), do wieczorka lub do jutra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry