Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzien dobry:-)

Witaj, jak samopoczucie??:-)dzien dobry:-)
Kusska nie odpuszczaj, z późnej owu też może być ciąża, ja zaszłam przy owu w 40dc. ale jeśli nie masz siły to nie musisz codziennie molestować męża, co 2-3 dzień spokojnie wystarczy.

emma mam do ciebie pytanie, jakie moge zrobic badania hormonów w 12dc?? jade do Polski na kilka dni i chce jakies badania zrobic, w zwiazku z tymi moimi dziwnymi odbjawami ze jest kilka podejsc do owu w cyklu, znaczy ze sluz jej bola jajniki owu sie przesówa znowu jest sluz i dopiero temka wzrasta... mam wiziyte tez u ginekologa ale chce najpierw badania zrobic zeby isc do niej z wynikami tylko nie wiem jakie zrobić![]()
jutro odpowiem bo niewygodnie z telefonu sie pisze...
Witaj, jak samopoczucie??:-)

Witaj, jak samopoczucie??:-)
U mnie @ nadal nie ma, a gin wczoraj w pracy powiedziala mi ze wczoraj bylo za wczesnie na test z moczu, wiec teraz powiedzialam ze cierpliwie czekam do poniedzialkuhej biedroneczka! co u ciebie?

U mnie @ nadal nie ma, a gin wczoraj w pracy powiedziala mi ze wczoraj bylo za wczesnie na test z moczu, wiec teraz powiedzialam ze cierpliwie czekam do poniedzialku![]()

:-) ok super! no to czekamy z tobą