reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć - fajnie, ze sie odzywasz zastanawiałam sie co u Ciebie!

Jak twoje przeziebienie, czy już sobie poszło - paskudztwo!:eek:

Dziekuje kochana wiesz co niby lepiej ale to tak wszystko jakos pomalu idzie ze juz mam dosyc niby gardlo juz nie boli ale z nosa sie leje dalej:no::no:
Zreszta my wszyscy w domu chorzy M ma zapalenie oskrzeli maly podobna infekcje do mnie:sorry:

A jak u Ciebie i cory?

Dziekuje kochana wiesz co niby lepiej ale to tak wszystko jakos pomalu idzie ze juz mam dosyc niby gardlo juz nie boli ale z nosa sie leje dalej:no::no:
Zreszta my wszyscy w domu chorzy M ma zapalenie oskrzeli maly podobna infekcje do mnie:sorry:

A jak u Ciebie i cory?

Ja już prawie zdrowa, a Julcia to jeszcze sie ciągnie, ale chyba troszkę lepiej, ciut mniej kaszle!

No i dziś w nocy nie było temperatury!

Ale nie chwalę dnia przed zachodem....... , bo ostatnio to ta temperatura tak jej dziwnie skakała co drugi dzień!

:-) a no to bardzo blisko! hehe

Nouke zapraszam! Iława piękna jest :tak:;-)

Dzieki Kinga juz w tylu zakatkach bylam a wstyd sie przyznac ale w tych okolicach jeszcze niegdy:zawstydzona/y:, jak uslyszalam w tym roku ze jeszcze Mazury byly nominowane do cudow w kategori krajobrazow to sobie przyrzeklam ze kiedys sie wybiore:tak:

Ja już prawie zdrowa, a Julcia to jeszcze sie ciągnie, ale chyba troszkę lepiej, ciut mniej kaszle!

No i dziś w nocy nie było temperatury!

Ale nie chwalę dnia przed zachodem....... , bo ostatnio to ta temperatura tak jej dziwnie skakała co drugi dzień!

No to super:-)

Ja zmykam na chwilke jade z malym na rehabilitacje bo przez ta chorobe caly tydzien zawalilismy:sorry: bede troszke pozniej:tak:

Dziewczyny milego poranka:tak:

reklama
Witajcie kobiety z rana zimnego ale słonecznego.:-)

Nie wytrzymałam i zrobiłam trochę zbyt duży tych objawów było, no i jest a raczej są dwie kreski :) no w zasadzie to półtora bo ta jedna to bledsza :) powtórzę w sobotę rano :) Jej mieszane uczucia.

W końcu jakaś dobra informacja!!!Pocichu gratuluje i czekam na potwierdzenie:tak:

dokładnie, co ja wiedzialam o zyciu i swoich zainteresowaniach jak mialam 18-19 lat, nic :-( a potem tak trudno zaczac wszystko od nowa...

Jagodka jesli na tych lekach masz owu to jak najbardziej mozesz zajsc w ciaze, Twoim problemem jak pisalas byl brak owu, wiec skoro udalo sie ja tym akurat lekiem wywolac to super, o to chodzilo.

Emma..ja tegi dokładnie nie wiem,bo nie mierze tempki,wiem tylko,że przy pierwszym opakowaniu miałam jajo wielkości 16mm i jak poszłam 3 dni póxniej na monitoring to już go nie było...ale czy w kolejnym cyklu była..?owu?hmm...nie wiem...muszę zacząć mierzyć tempkę,wiem tylko ze w 10-11dc miałam bardzo mokro i śluz był przezroczysty ciągnący..i kłucie w podbrzuszu po obu stronach...czy to była owulacja??tak wczesnie?ehhh..zobaczymy....
zastanawiam się tylko czy brać kolejne opakowanie...

Witam - u mnie duł temperatura poleciała na łeb na szyję i tylko czekać na @!

Więc dziś mam kiepściutki dzień!

Agniesiar głowa do góry...przkre jest jak się rozczarowujemy,szczególnie jak się tak długo czeka,ale spokojnie...może @ jednak nie przyjdzie...?trzymam kciuki i ściskam cieplutko...

Wiem wiem:rofl2:

Wy sie tak nie chwalcie gdzie mieszkacie bo zawsze chialam jechac na mazury a jeszcze nigdy nie bylam zebym Was nie nawiedzila kiedys:-D:-D

Dzieki Kinga juz w tylu zakatkach bylam a wstyd sie przyznac ale w tych okolicach jeszcze niegdy:zawstydzona/y:, jak uslyszalam w tym roku ze jeszcze Mazury byly nominowane do cudow w kategori krajobrazow to sobie przyrzeklam ze kiedys sie wybiore:tak:
No to super:-)

Ja zmykam na chwilke jade z malym na rehabilitacje bo przez ta chorobe caly tydzien zawalilismy:sorry: bede troszke pozniej:tak:

Dziewczyny milego poranka:tak:

Ja mieszkałam na Mazurach w Gizycku przez prawie 2 lata :-D bardzo miło wspominam ten czas....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry