reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martilla wszystko masz ukryte tylko wiek skąd jesteś hehe ;) no ale spoko nie jest mi to potrzebne;-)
a Nouke całkiem nic o niej nie wiem hehe tylko jak wygląda:happy: ładnego syneczka masz Ania :tak:

reklama
Możeszjuz puscić @ przyszla dzis o 2 dni za wcześnie:-(:-(

Myslalam sobie dzis rano jak tam u Ciebie:sorry: przykro mi:-(
Nouke dzieki za zaproszenie ale jak Ty mnie znalazłaś:cool2:a tak wogóle to co wy takie zaszyfrowane jestescie na ten NK??? ukrywacie sie czy co??? nawet wieku nic nie podane??? az tak??? :confused::laugh2:

Pisalas ze Marti ma fajne zdjatka wiec znalazlam Marti a ze Ty pisalas o tych zdjeciach to pewnie bedziesz jako ostatnia w znajomych no i zdjecia masz takie same jak w awatorku w BB, wiec prosta sprawa:-D

noukie
psinka moja kochana to ona:-D

Fajna psotka:-)
martilla wszystko masz ukryte tylko wiek skąd jesteś hehe ;) no ale spoko nie jest mi to potrzebne;-)
a Nouke całkiem nic o niej nie wiem hehe tylko jak wygląda:happy: ładnego syneczka masz Ania :tak:

Mam ukryte:eek: musze posprawdzac:sorry:

dziewczyny kuje mnie i kuje cały czas to podbrzusze tez tak macie przed @? bo ja zazwyczaj mam normalny bol jak na @ ale dziś to mnie tylko kuje i kuje co chwilka jakby szpilką.. :sorry:

dzięki, moja prolaktyna wzrosła aż 8 razy:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Powiem wam coś. bylam u bardzo dobrego znanego lekarza, oczywiści zakladam, że zna sie na Prolaktynie, więc opowiem Wam co mi powiedzial:

Moja prolaktyna po obciażeniu wzrosla 10 razy. A on na to, że niepotrzebnie robilam to badanie, ponieważ żeby stwierdzić hiperprolaktyrmię to trzeba przeprowadzić badanie w odpowiednich warunkach, w ciemnym pokoju leżec przez pol godziny i dostawac kroplowkę. w każdym razie, powiedzial, że mój wynik świadczy tylko o tym, że mam duży zapas przysadki mózgowej i nie jest ona zniszczona, nie ma tam gruczolaka. I żeby się więcej tym nie martwić, dlatego, że nawet jeżeli stwierdzi się już hiperprolakylemię, to jeżeli kobieta ma owulację, to sie jej nie leczy i absolutnie już się tą prolaktyną nie stresować, to jest wlaśnie hormon stresu.

to tyle, chcialam się podzielic, tym co wiem

reklama
dziewczyny kuje mnie i kuje cały czas to podbrzusze tez tak macie przed @? bo ja zazwyczaj mam normalny bol jak na @ ale dziś to mnie tylko kuje i kuje co chwilka jakby szpilką.. :sorry:
trundo powiedziec.u mnie co cykl to inaczej.raz wlasnie (jakos latem) mialam tylko klucia w podbrzuszu i swiecie przekonana bylam ze sie udalo.niestety...nawet o tym pisalam.klulo przez kilka dni od czasu do czasu.przez pare min.wlasnie jakby mnie ktos klul

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry