K
Kinga85
Gość
A bo Panitez nie mam
![]()

dobre.... mnie tak łatwo sie nie odnajdzie na NK niestety, tajna sprawa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A bo Panitez nie mam
![]()

urzedowy to holenderski ale ogolnie wszyscy dobrze znaja angielski.nawet sprzataczki czy panie w publicznej wc.dlatego tez na poczatku nie przykladalam sie zbyt do holenderskiego skoro i tak moglam sie dogadac po angielsku.Holenderski wszedl od tak z siebie bo caly czas mieszkalam z holendrami.poza tym bylam opiekunka i dzieci mowily po holendersku tylko.
No a np.ostatnio w sturbucks jak kupowalam frappucinno to dziewczyna mowila tylko po ang.i tez sie da
co do sluzu to tak na cm...potem sie rwie.chodzi o to ze nigdy nie widzialam zeby sie ciagnal.co cykl to niespodzianki.pamietam ze zaraz po @ tez mi sie cos ciagnelo...

no to która mnie zaprosiła hehe bo nie wiem
no już wiem hehe
fotka z ziarenkami wymiata![]()

a ta mala psotka to ona czy on????Możeszjuz puscić @ przyszla dzis o 2 dni za wcześnie:-Hej Dziewczyny!
Biedroneczka trzymam za Ciebie kciuki :-)
A ja siedzę w domku na urlopie z bólem brzucha i @ :-(
Nic mi się nie chce, mam lenia i doła...
Wiecie ja tez bym to zrobila, ale ja niestety patrze na to z innej juz strony, ja raczej bede oczekiwac w przyszłości na nerki, ale rozumiem ze dla innych to moze byc trudna decyzja. A tak apropo tej sprawy to zapisalam sier do lekarki specjalistki nefrologii ktora zajmuje sie kwalifikowaniem osob do wpisania ich na liste oczekujacych na przeszczepja chyba też bym oddała organy, po co zabierać wszystko ze sobą do ziemi

biedroneczko przykro mi :-(Możeszjuz puscić @ przyszla dzis o 2 dni za wcześnie:--(