Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
link dziala.
już mam wyjaśnienia, i już o nic mi nie chodzi, sorki.o nie, znowu?....
o co ci znowu chodzi???? Napisałam to co robię i to co mamy w planach to nie wiem o co ci chodzi
Ponieważ nie czytałaś forum wcześniej CHUP dla twojej informacji.....Malwina nas wszystkie przeprosiła po rozmowie z PATI....i my jej dajemy jeszcze raz kredyt ....może nie zaufania,bo na to bedzie musiała popracować....ale niech pisze....i ma pisać prawdę!
oki, nie wiedziałam, ale już wiem. Dzięki za wyjasnienia..
malwinko - widzę, że zauważasz tylko te posty które ci się podobają, jeśli ktoś mówi to co nie jest dla ciebie wygodne, to przemilczasz.
Dlaczego sie nie uczysz, jesteś jeszcze tak młodziutka, ze twoje wykształcenie mogło się skończyć tylko na szkole średniej i to bez matury. A co w ten sposób chcesz ofiarować swojemu dziecku, ja mam wyższe wykształcenie i wiem jak jest ciężko z pracą, nie sądzę nawet byś miała szanse nabyć prawa, a co jeżeli bedziesz musiała być na zwolnieniu lekarskim w ciaży!
No chyba, ze twój chłopak tak super zarabia, ale nie posiadając ślubu na toim miejscu wolałabym być niezależna finansowo!

oki, nie wiedziałam, ale już wiem. Dzięki za wyjasnienia..
spoko...chciałam tylko,żebyś się nie denerwowała![]()