reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
o rety... najgorsza ta niepewność, człowiek się tyle nazałatwia, na czeka, zapłaci a potem nie wiadomo czy dostanie, mam nadzieję ,że się uda ! a kiedy ewentualnie byłby ten wyjazd?

co do listy to przepisz się na czwartek i nie poddawaj się dopóki nie zobaczysz @ bo nakopie Ci w tyłek zobaczysz!

o rety... najgorsza ta niepewność, człowiek się tyle nazałatwia, na czeka, zapłaci a potem nie wiadomo czy dostanie, mam nadzieję ,że się uda ! a kiedy ewentualnie byłby ten wyjazd?

co do listy to przepisz się na czwartek i nie poddawaj się dopóki nie zobaczysz @ bo nakopie Ci w tyłek zobaczysz!
ja sie tak napalilam i anjgorsze ze ni jeszcze rezerwowac nie moge.no ale sprobowac chce i mam nadzieje ze nie bedzie to dlugo trwalo.przycisne mojego by juz jutro tam zadzwonil.zabiore wszystko co moze sie przydac i mam nadzieje ze bedzie ok.Planujemy pojechac pod koniec listopada.tak bym chciala zeby wyszlo!nienawidze czekac i najchetniej juz bym tam poleciala na rozmowe

Jak Was tak czytam dziewczyny to odczuwam pewna ulge... bo dochodze do wniosku ze jednak jestem normalna;-) Juz myslalam, ze mi psych siada, bo co miesiac obserwuje u siebie objawy ciazy i juz dwukrotnie bylam pewna, ze to wlasnie TO. Nawet jak @ przychodziala to myslalam sobie, ze pewnie jestem tym przypadkiem, gdy pomimo fasolki ma sie @ przez pierwsze miesiace. I sie niesamowicie nakrecalam. A tu d...
Ale jak widac nie tylko ja tak mam :tak: Bo tak bardzo bym chciala zeby to bylo juz...

Jak Was tak czytam dziewczyny to odczuwam pewna ulge... bo dochodze do wniosku ze jednak jestem normalna;-) Juz myslalam, ze mi psych siada, bo co miesiac obserwuje u siebie objawy ciazy i juz dwukrotnie bylam pewna, ze to wlasnie TO. Nawet jak @ przychodziala to myslalam sobie, ze pewnie jestem tym przypadkiem, gdy pomimo fasolki ma sie @ przez pierwsze miesiace. I sie niesamowicie nakrecalam. A tu d...
Ale jak widac nie tylko ja tak mam :tak: Bo tak bardzo bym chciala zeby to bylo juz...
Nie boj sie,nie ty jedna tak masz...ja tez robilam testy po @...bo uwierzyc nie moglam

chyba zaryzykuję jeszcze dzisiaj z tą tabletką a jak się jutro też będę źle czuć to dam sonie spokój
nie odstawiaj całkiem bo tez bedzie zle, zmniejsz dawke a jak sie do niej przyzwyczaisz to zwiekszysz-juz to przerabiałam
zerknelam...wlasciwie to nie lubie byc na tej liscie...bo nawet nie mam szans zatestowac.jak powiedzialam @ mam dostac jutro lub w srode czyli 14.Poczekam do srody czy dostane.jesli cudem sie nie pojawi a temperatura bedzie wzgledna to po pracy kupie test i zrobie w czwartek rano.Po co marnowac 10 e skoro wiem kiedy @ sie ma pojawic i juz ja czuje?Tak wiec wytrzymam te dwa dni i jestem na 99% pewna ze nie zdaze zatestowac...
trzymam kciuki zeby tym razem zatestujesz pomyslnie:)
wszystko w normie-witaj w klubie:-)

a naszła mnie reflekcja co do bakterii -dobra ksywka w koncu bakterie nie mają problemow z rozmnazaniem sie:-D

oj wiem....ja pare razy sprobowalam piwka w ciazy i na lampke wina sobie czasem pozwalalam-po prostu mialam taka ochote ze amen,choc wiem ze nie wolno....ja tez od jakiegos czasu nie tykam alkoholu,ostatnio bylam z mezem w degustatorni piwa- i ja oczywisice bezalkoholowe:)

pati ja tez dostalam na wymioty lek w czopkach-bodajze torecan-ale przeczytalam na necie opinie ze on szkodzi płodowi-wiec go ani razu nie wzielam, moze masz jakis inny-bezpieczniejszy-napisz moze sie kiedys przyda:)

mi zapisal tabletki PHENERGAN moze toras slyszala?

reklama
mi zapisal tabletki PHENERGAN moze toras slyszala?
pojecia nie mam.
zobaczylam twoj wpis na nk o 7 tyg.i tak ci zazdroszcze...
u mnie pewnie @ bo nic poza bolem jak na @ i na zmiane dwoma jajnikami nie mam:(

zaplacilam wlasnie za wize.kolejny krok.jak mi nie wyjdzie to sie wk...najbardziej boje sie ze cos zas beda chcieli.jakiegos papierka ktorego nie mam pod reka...wezme wszystko co sie da.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry