mmm...
Fanka BB :)
ja robiłam na własny koszt bo chodzę do lekarza prywatnie, ale myślę że na kasę chorych też lekarz może zlecića czy te badania na hormony sa ze skierowaniem i na kase chorych czy na wlasne zadanie i koszt?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja robiłam na własny koszt bo chodzę do lekarza prywatnie, ale myślę że na kasę chorych też lekarz może zlecića czy te badania na hormony sa ze skierowaniem i na kase chorych czy na wlasne zadanie i koszt?
wiesz ze ja tez bo wstaje o roznych porach do pracy (5-9).
ja chyba też zainwestuję w testy bo mój cykl mnie przeraża... 30 dc i nawet owu nie było![]()
ja chyba też zainwestuję w testy bo mój cykl mnie przeraża... 30 dc i nawet owu nie było![]()
ja robiłam na własny koszt bo chodzę do lekarza prywatnie, ale myślę że na kasę chorych też lekarz może zlecić

lekarka mówi że to prolaktyna...A jeśli chodzi o to, ze ten cykl był bezowulacyjny u Ciebie to bardzo możliwe. U zdrowej kobiety w roku może dojść do jednego lub dwóch cykli bezowulacyjnych i to zupełnie o niczym złym nie świadczy!![]()
lekarka mówi że to prolaktyna...
a jak sie czujesz po tym bromergonie?troche lepiej?myślę ze to raczej ma związek z ta moją za wysoką prolaktyną

a jak sie czujesz po tym bromergonie?troche lepiej?
Witajcie dziewczynki u mnie 35dc i nadal nic,czekam...eh moglabym sie tak przyzwyczaic do braku wrednej![]()