reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no mi też tak oddzielnie każdy zapakowany przyszły, tyle że bez instrukcji, nic tam jak bede kupować drugi raz i u Ciebie się sprawdzą to się zgłoszę:-) ja też zmykam chyba , dobrej nocki!

ps. ide jeszcze do lodówki , a co mi tam:-D

wiesz co , myślę że jakbym kupiła za jakieś 30zł 5 sztuk w aptece to może i by wyszły, a że ja poszłam na łatwiznę i zamówiłam z allegro niewiadomego pochodzenia 20 po złotówce bodajże za sztukę to nie spodziewam się po nich cudu:-) nawet bez instrukcji mi przyszły więc może źle coś robię? ee nie ma co sobie tym głowy zawracać, ale Tobie życzę powodzenia oczywiście :-)

pewnie, ze tak :tak:
Ja zamawiam z ebaya, ale one byly ok, teraz tez mam 10 ciazowych (owu nie zamawialam) jakies 3 funty za to zaplacilam wszystko z przesylka czyli jakies 14 zl moze. To ta sama firma sprzedajaca wiec skoro owu byly mam nadzieje, ze te ciazowe tez beda ok i z dwoma krechami oczywiscie :-)

a propos wizyty u gin - czy Wasi lekarze badaja Wam piersi?
mi tak zwłaszcza,że mam torbiel ,która sie opróżnia nie na każdej wizycie,ale bada
ojejj, a dlaczego? Co sie dzieje?
tsh 3,3 więc za wysokie dla staraczki i za krótką II fazę ok 10 dni cykle 28 ,ale owu ok 17-18dc tak więc badam się dalej.:no:
A ponoć tak łatwo zajśc w ciążę:wściekła/y:

mi tak zwłaszcza,że mam torbiel ,która sie opróżnia nie na każdej wizycie,ale bada

tsh 3,3 więc za wysokie dla staraczki i za krótką II fazę ok 10 dni cykle 28 ,ale owu ok 17-18dc tak więc badam się dalej.:no:
A ponoć tak łatwo zajśc w ciążę:wściekła/y:

No to nie za fajnie :no: mam nadzieje, ze sie jak najszybciej Toba zajma, w sensie, ze zaczniesz leki brac, bo to chyba do wyregulowania jest.

No latwo w ciaze zajsc jak sie nie chce, bo jak sie chce to juz o ironio, jakos trudniej :eek:

No to nie za fajnie :no: mam nadzieje, ze sie jak najszybciej Toba zajma, w sensie, ze zaczniesz leki brac, bo to chyba do wyregulowania jest.

No latwo w ciaze zajsc jak sie nie chce, bo jak sie chce to juz o ironio, jakos trudniej :eek:
do wyregulowania ,a nawet i teraz może się udac tylko czasem może dojść do poronirnia ,ale jestem dobrej myśli i nadal walczymy :-)

reklama
Witam się z samego rana
No coz wczoraj usnelam dość wcześnie jak dziecko, ze staranek wczorajszych nic nie wyszlo bo jedynie moj kochany troche mnie odstresowal;-);-):-D, a ja po tym normalnie usnelam jak dziecko, wiec moze dzis pomecze mojego w ramach rekompensaty:-D;-) i staranek. No i dzis moje kochanie tez ma wolne wiec prawie caly dzien mamy dla siebie:tak:
katia to trzymam intensywnie kciuki by wszystko udalo sie wyregulowac i bys szybko zalapala fasolinke:tak:
Noukie ciekawa jestem jak u Ciebie
Wszystkim Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry