reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam dziewczynki z rana!

Niestety wczoraj późno wróciłam i byłam zmęczona wiec nie bardzo wiem co i jak, jeśli coś ważnego sie wydażyło to dajcie znać.

U mnie 15dc. wczoraj jajko miało 21mm i gin powiedział, że dziś lub jutro pęknie, wiec dziś wieczorem i jutro rano mamy sie poprzytulać.

A jeśli chodzi o efekty to zobaczymy za dwa tygodnie, oby były takie jak sobie życzę!

reklama
Witajcie Kochane raniutko,

u mnie dziś 15 dc, wczoraj w ramach godzenia się z mężem, poprzytulaliśmy się troszkę... ;-) a co z tego będzie zobaczymy...

Dzisiaj idę na usg, zobaczymy co tam lekarz wypatrzy... mam nadzieję, że z moimi jajnikami wsystko ok. Swoją drogą ciekawa jestem czy będzie w stanie powiedzieć mi czy yła już owu? Jak myślicie???:-D

Dziewczynki, wczoraj rozmawiałyście o tych testach owu... macie moze linka do jakiś sprawdzonych...?:happy:

Trzymam kciukasy za wszystkie testujące!!! I życze miłego dzionka... ja niestety w pracy...

Marzi a już robiłaś sobie testy owu ??
Tak podczytuję dziewczyny jak robią sobie te testy i może skuszę się dziś i sobie kupię o ile nie jest juz za późno na ten miesiąc :-):tak:

Iwcia, no ja właśnie nie robiłam... ale zadecydowałam, że jesli teraz w tym 3 cyklu się nie uda... to na pewno je kupię, zeby spróbować...:-) zalazłam kilka na Allegro, ale w sumie nie wiem, które sa najlepsze... no i tez raczej aby nie kosztowały cały majątek...:-D

tsh 3,3 więc za wysokie dla staraczki i za krótką II fazę ok 10 dni cykle 28 ,ale owu ok 17-18dc tak więc badam się dalej.:no:
A ponoć tak łatwo zajśc w ciążę:wściekła/y:

no niestety nie tak łatwo:-( ale mimo wsystko nie trzeba rezygnowac. trzymam kciuki!!

Witam się z samego rana
No coz wczoraj usnelam dość wcześnie jak dziecko, ze staranek wczorajszych nic nie wyszlo bo jedynie moj kochany troche mnie odstresowal;-);-):-D, a ja po tym normalnie usnelam jak dziecko, wiec moze dzis pomecze mojego w ramach rekompensaty:-D;-) i staranek. No i dzis moje kochanie tez ma wolne wiec prawie caly dzien mamy dla siebie:tak:
katia to trzymam intensywnie kciuki by wszystko udalo sie wyregulowac i bys szybko zalapala fasolinke:tak:
Noukie ciekawa jestem jak u Ciebie
Wszystkim Miłego dnia

to jak masz swojego chłopa w domu to dzialaj!!

Witam dziewczynki z rana!
Niestety wczoraj późno wróciłam i byłam zmęczona wiec nie bardzo wiem co i jak, jeśli coś ważnego sie wydażyło to dajcie znać.
U mnie 15dc. wczoraj jajko miało 21mm i gin powiedział, że dziś lub jutro pęknie, wiec dziś wieczorem i jutro rano mamy sie poprzytulać.
A jeśli chodzi o efekty to zobaczymy za dwa tygodnie, oby były takie jak sobie życzę!

no to do roboty!! a tez ci zycze tych efektow hehe;-)

u mnie 2dc czyli cieknie z czlowieka jak z dziurawej beczki:zawstydzona/y: no ale coz taka nasza uroda. w ramach poprawy humoru zaplanowalam sobie zakupy:tak:

czesc LASECZKI ;-))
Sprawdzałam właśnie te testy na aalegro, hmmm ceny strasznie zrónicowane!! Ostatnio jak kupowałam w aptece opakowanie 5 sztuk płaciłąm 22zł!!

Czy po owulacji czasami pobolewa Was w dole brzuch?? Tak jakoś dziwnie mnie boli od 3 dni w dole!! Czy to moze jakieś pozytywne oznaki!??

Pozdrówka w ten zimny dzionek))

iwcia81 - no trzeba mocno wierzyć, ze wrescie się uda. Ale czasami mam wrażenie żę sobie wmawiamy że coś się dzieje i bardziej wyolbrzymiamy niż takie objawy występują.
Ale wiara podobno czyni cuda!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry