agniesiar
Marzymy o II serduszku
ooo..coś nie działa to 28 dni ..moment
Mówiłam że nie działa!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ooo..coś nie działa to 28 dni ..moment

oj oj.....chyba trzeba jakoś testować te nowe forumowiczki typu malwina...wiesz ona naprawde byla przekonana o ciazy.w to jej wierze.w ogole mila nawet byla ale okazalo sie to bardzo sztuczne.po prostu odkad zaczelysmy pytac ja o ciaze to albo nie reagowala albo cos w mowila w stylu ze to jej sprawa(to po cholere na watku piszesz?).Po prostu nie przyjmowala do wiadomosci ze w tej ciazy moze nie byc...tak to jest możliwe że kobiety są takie chamskie i takie okrutne....przecież my tutaj nie piszemy dla zabawy....bo nie mamy co robić,tylko jesteśmy tu po wsparcie dob re słowo,a nawet pomoc,bo wiele z nas ma dużą wiedzę.....oj oj.....chyba trzeba jakoś testować te nowe forumowiczki typu malwina...
agniesiar-po prostu wkorza mnie tak jak nas inne wkorzaly ktore szczere nie byly i wprowadzaly nas w blad.z ciekawosci zajrzalam choc przyznam ze nie mam czasu na te pierdoly.No i taka reakcja jest po prostu zenujaca.a jesli chodzi o watek to cos tam chyba z holandia bylo ."holandia?"czy chodzi o jej watek?"cos z pierdolami w tytule" ale tam wlasnie nic o ciazy nie pisze poza tym ze brzuch jej rosnie,i ze ma mdlosci aha i ze przemeczac sie nie moze i takie tam.uparcie nie reaguje zazwyczaj na pytania o ciaze.bo niektore dziewczyny od nas ja o to pytaly...po co ci ludzie tak robia?a najlepsze jest to ze nikt jej tu skrzywdzic nie chcial.probowalysmy tlumaczyc o beta hcg,o wizytach ,testach ale sie obrazila...
spróbuj teraz kliknąc na link,widzisz nadal?