agniesiar
Marzymy o II serduszku
ooo..coś nie działa to 28 dni ..moment
Mówiłam że nie działa!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo..coś nie działa to 28 dni ..moment

oj oj.....chyba trzeba jakoś testować te nowe forumowiczki typu malwina...wiesz ona naprawde byla przekonana o ciazy.w to jej wierze.w ogole mila nawet byla ale okazalo sie to bardzo sztuczne.po prostu odkad zaczelysmy pytac ja o ciaze to albo nie reagowala albo cos w mowila w stylu ze to jej sprawa(to po cholere na watku piszesz?).Po prostu nie przyjmowala do wiadomosci ze w tej ciazy moze nie byc...tak to jest możliwe że kobiety są takie chamskie i takie okrutne....przecież my tutaj nie piszemy dla zabawy....bo nie mamy co robić,tylko jesteśmy tu po wsparcie dob re słowo,a nawet pomoc,bo wiele z nas ma dużą wiedzę.....oj oj.....chyba trzeba jakoś testować te nowe forumowiczki typu malwina...
agniesiar-po prostu wkorza mnie tak jak nas inne wkorzaly ktore szczere nie byly i wprowadzaly nas w blad.z ciekawosci zajrzalam choc przyznam ze nie mam czasu na te pierdoly.No i taka reakcja jest po prostu zenujaca.a jesli chodzi o watek to cos tam chyba z holandia bylo ."holandia?"czy chodzi o jej watek?"cos z pierdolami w tytule" ale tam wlasnie nic o ciazy nie pisze poza tym ze brzuch jej rosnie,i ze ma mdlosci aha i ze przemeczac sie nie moze i takie tam.uparcie nie reaguje zazwyczaj na pytania o ciaze.bo niektore dziewczyny od nas ja o to pytaly...po co ci ludzie tak robia?a najlepsze jest to ze nikt jej tu skrzywdzic nie chcial.probowalysmy tlumaczyc o beta hcg,o wizytach ,testach ale sie obrazila...
spróbuj teraz kliknąc na link,widzisz nadal?