zielona.wampirzyca
mamusieńka
no właśnie, gdzie nasze testujące?????u mnie tempka w dół, ale niech ta @ szybko się rozkręca, bo ja już chcę nowe staranka!!!!!!:-):-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja chocbym na piechote isc miala to bym poszla:-)ja glupia jestem ze nie kupiłam tego testu.Ale bylam pewna ,ze @wczoraj przyjdzie.Więc wychodzić mi sie w taki ukrop po test nie chciało.A mam 2 km do apteki.Do poniedziałku wytrzymam chyba,ze mnie ta @ nawiedzi jeszcze.
ja powinnam dostac swoja w srode wiec jak cos to bedziemy prawie na tym samym etapieno właśnie, gdzie nasze testujące?????u mnie tempka w dół, ale niech ta @ szybko się rozkręca, bo ja już chcę nowe staranka!!!!!!:-):-)![]()
to mnie tez mozecie dopisac do listy na 29.07(tylko jesli @ nie przyjdzie).ja juz wlasciwie testy robie ale 29 to moj termin@no i znalazłam listę
w woli przypomnienie oczywiście
ja niemal codziennie testuje ha ha ale oficjalnie mam dostac @ 29.07 zreszta jest to na suwaczkuEijf a Ty kiedy testujesz?
o ale testu nie robilas?czemu nie ma szans?jak temperatura?Ja wczesniej bylam zapisana na dzisiejsza liste, ale juz pisalam, ze nie ma szans i dzis pewnie @