rudka
Mama lipcowa '08
trzymam kciukiDzieki dziewczyny, no @ powinna byc w piatek takze faktycznie jeszcze troche czasu, ale cos czuje ze i tak nic z tego nie bedzie.
tez tak mysle, co s z tego musi bycTośka ładny wykres.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam kciukiDzieki dziewczyny, no @ powinna byc w piatek takze faktycznie jeszcze troche czasu, ale cos czuje ze i tak nic z tego nie bedzie.
tez tak mysle, co s z tego musi bycTośka ładny wykres.

Ja lykam 3 razy po 2 tabletki (tak jest zreszta napisane na opakowaniu). To moj pierwszy cykl z wiesiolkiem i jakos roznicy nie zauwazylam. Zobaczymy za jakis czas czy bedzie skuteczny;-)pytanie do tych co lykaja wiesiolka.Ile wlasciwie powinno sie g lykac dziennie?
cześć babki, u mnie śnieżyca za oknem:-(
Pisałyście coś o libido? Ja przy antykach nie cieszyłam się zbyt wielkima teraz po odstawieniu, to mój R. zacznie niedługo ode mnie uciekać;-)
I nie wiem, czy to przez 'starania' czy poodstawieniowe 'skutki uboczne', ale znów cieszą mnie przytulanki![]()
A jest cos na poprawe libido![]()

aha,ja tez w sumie czulam ze w ciazy nie jestem.jesli jest u ciebie inaczej to przynajmniej mile sie zdziwisz bo powiedz,pewnie gdzies iskra nadzieii sie tli...Ja wiem ze wykres nie idzie w ciazy caly czas w goreale objawy jakie mi towarzysza mowia ze musze jechac do sklepu i zaopatrzyc sie w 'pieluszki'
Piersi co prawda pelne ale nie sa obolale - czyli poziom hormonow zmienia sie i nastapi @
![]()
w sumie nic ciekawego.weekend sie konczy i musze po prostu zrobic cos w domu...czesc dziewczyny co słychać?? u mnie M gotuje obiad a ja odpoczywam![]()