reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam Kochane z rana,

w Wawie tez okropny deszcz pada od rana, jest zimno, szaro, ponuro... br az sie z domu nie chciało wychodzić...:-(

U mnie dzis 19 dc, trochę pobolewa mnie rpawa strona brzucha... tak jakby jajnik... nie wiem czy sama sie nakręcam czy co...:sorry:
Od jutra zaczynam brac Duphouston (nie wiem czy dobrze napisałam nazwę...hihihi)

A póki co musze sie troche odgrzebac w pracy... ale na pewno jeszcze tu zajrzę...

A gdzie nasza lista? Oj... Ktoś dziś testuje??? Chyba Ren niedługo, nie?:-p
o to jesteśmy na tym samym etapie ja @ dostałam 2.10 i mam brać luteinę i ja też biore od jutra :-).Co do pogody to faktycznie ochydna dziś w Wawie choć chyba wszędzie taka brrrrrrrr;-)

kochane, to jest ju,ż mój 7 cykl starań wiec rozczarowania odrobinkę ze mnie spływają- przyzwyczaiłam się. Nie płączę już, nie lamentuję, po prostu znowy zabieram się do roboty. w Tym miesiący wyznaczyliśmy sobie z M. nową taktykę. 8 dni przed pozytywnym testem owul. nie kochaliśmy się- wzmacnialiśmy chłopaków. Potem 3 razy-tak jak jest zaznaczone pod wykresem, i teraz czekamy na efekty. A testuję szybko, bo byłam wcześniej 2 razy w ciąży- 1- ciąża pozamaciczna, druga z synkiem i obie bardzo wcześnie wykryłam. Synka np. w 9 dpo, w 12 dpo robiłam test po południu i wyszły 2 grube kreski, tylko, że wtedy miałam cykle 33 dniowe, a po porodzie przestawiły się na 29-30 dni. no ale wiecie, cierpliwość nie leży w mojej naturze. Wyznacznikiem są u mnie plamienia- plamię zazwyczaj od ok. 6 dnia przed @..dzisiaj jest 4 dzień przed @ i plamień....ciiiiiii!!!!!!!!!w ostatnich 6 cyklach, tylko w zeszłym plamienia przyszły w 3 dniu przed @, także jutro to dla mnie taka granica...dobra, zmykam do sądu..miłego dzionka dziewczynki!!!

reklama
acha, poza tym gin kazał mi szybko testować i jak tylko zobacze cos na tescie to przybiegać, bo po jednej pozamacicznej istnieje większe ryzyko drugiej, a odpowiednio szybko wylryta może być usunięta bezoperacyjnie i bezzabiegowo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry