reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam Kochane z rana,

w Wawie tez okropny deszcz pada od rana, jest zimno, szaro, ponuro... br az sie z domu nie chciało wychodzić...:-(

U mnie dzis 19 dc, trochę pobolewa mnie rpawa strona brzucha... tak jakby jajnik... nie wiem czy sama sie nakręcam czy co...:sorry:
Od jutra zaczynam brac Duphouston (nie wiem czy dobrze napisałam nazwę...hihihi)

A póki co musze sie troche odgrzebac w pracy... ale na pewno jeszcze tu zajrzę...

A gdzie nasza lista? Oj... Ktoś dziś testuje??? Chyba Ren niedługo, nie?:-p

reklama
Witaj jagodko
To u ciebie pora juz na staranka:tak::-D
:-D

hehehee...no staranka rozpoczęte...:-D ciekawa jestem jak to bedzie...mierze tą tempkę,ale nie wiem jak to jest z tempką w czasie cyklu...przed i po owu...i kiedy ewentualnie może nastąpić...pisałyście już tyle razy na ten temat...aż wstyd że nie pamietam.....:zawstydzona/y:

jagódka 1231 - a u mnie zimno jak cholera i pada wstrętny deszcz!!
No u nas tez zimno,bo minus 2 ale piekne słonko świeci...zobaczymy jak długo...

No to jeszcze dwa dni poczekaj i do robory!

ja już jestem w robocie:-D:-D:tak::-)...bo mój nie mógł się doczekać:-D tej roboty..

Witam Kochane z rana,

w Wawie tez okropny deszcz pada od rana, jest zimno, szaro, ponuro... br az sie z domu nie chciało wychodzić...:-(

U mnie dzis 19 dc, trochę pobolewa mnie rpawa strona brzucha... tak jakby jajnik... nie wiem czy sama sie nakręcam czy co...:sorry:
Od jutra zaczynam brac Duphouston (nie wiem czy dobrze napisałam nazwę...hihihi)

A póki co musze sie troche odgrzebac w pracy... ale na pewno jeszcze tu zajrzę...

A gdzie nasza lista? Oj... Ktoś dziś testuje??? Chyba Ren niedługo, nie?:-p

Hej Mazi..widziałam w DDTVN,że u was brzydko....

no właśnie gdzie nasza lista?:-D

agniesiar powodzenia u ginekologa! na pewno bedzie pomyslnie;-)
jagodka owocnych staran zycze!:-)
aisim jezeli temp jest wysoko to nadzieja na fasolkę nadal rosnie wraz z temp:tak:

U nas mgliście i ponuro dziś.
Miłego dnia wam życzę!

agniesiar powodzenia u ginekologa! na pewno bedzie pomyslnie;-)
jagodka owocnych staran zycze!:-)
aisim jezeli temp jest wysoko to nadzieja na fasolkę nadal rosnie wraz z temp:tak:

U nas mgliście i ponuro dziś.
Miłego dnia wam życzę!

Nie dziękuję, co by nie zapeszyć, jak wszystko ładnie pekło to da mi na pewno luteinę i wtedy to czekanie!

czesc dziewczyny..u mnie 10 dpo, czekam..naiwnie próbowałam robić test od 7-9 dpo, ale otrzymałam negatywy. Dzisiaj zrobiłam owulacyjny- dla picu i wyszedł mi pozytyw, a ciążowy pokazał krechę pod światło, no ale ja nauczona doświadczeniem w krechy pod światło nie wierzę...poza tym ciągły ból brzucha i jajników mnie nawiedza- jajniki kłują niemiłosiernie, sypiam w południe, brak ochoty na wszelakie serduszkowanie i śluz mam jak płodny, tylko, że biały. To tyle z samoobserwacji i masochizmu:-)czekam jeszcze do czwartku, jeśli sprawa z testami się nie wyjaśni, to w czartek zrobie hcg z krwi. @ powinna być w sobote..zadziwiają mnie natomiast moje tempki- w ciągu 2 dni prawie o 4 stopnie w górę...szok..najgorsze jest to, że jak się przyglądam włąsnemu wykresowi, to ciężko mi się nie nakręcać...tstuję testami z allegro i jakoś mnie oe nie przekonują, zastanawiam się, czy z ciekawości nie zrobić dzisiaj innej firmy- co o tym sądzicie??
Dzisiaj jeszcze 8,5 godzinny dyżur przede mnie i rozprawa sądowa o 11, o uchwalenie mnie opiekunem prawnym mojej wychowanki...

reklama
Marzi55 - ja testuję jutro ale bez przekonania jestem jakoś wiec chyba nic z tego nie bedzie i tym razem!

Kobitki a na co te leki co Wy o nich tak piszecie!!
Jakaś luteina i dup....coś tam hihihi ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry