reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martilla-fajnie ze juz wrocilas.rzeczywiscie dziwny ten wykres ale mysle ze oprocz tej jednej temperatury ktora zaznaczylas jako niejasna(pewnie za pozno zmierzylas i byla wyzsza) to teraz bedzie ci juz rosla.Jakies przytulania w ostatnich 5 dniach w ogole byly?

hope-czemu nie zdecydowalabys sie na zadna pomoc ze strony lekarzy jesli moge spytac?sa rozne sposoby gdyby cos bylo nie tak.A przeciez nie musi byc zle!

u mnie nic.zmeczona jestem choc dopiero wstalam.wszystko przez to ze spac pozno poszlam i przez to ze rano ciemno jest...

reklama
czesc dziewczyny !!
U mnie lada dzień będzie @ chyba jutro, na razie brzuch nie boli ale bolał wczoraj, dziwna sprawa bo dziś mi znów temperatura wzrozła z 36,9 na 37,05 więc nic juz z tego nie kumam tym bardziej że zaczęłam mierzyć temperature dopiero w tym cyklu!
Moje drogie jak to jest z ta temperatura przed owulacja bo po niej już wiem!!
Po owulacji rosnie a przed @ drastycznie spada na 2 dni przed@.
a początek cyklu jak wygląda??

czesc dziewczyny !!
U mnie lada dzień będzie @ chyba jutro, na razie brzuch nie boli ale bolał wczoraj, dziwna sprawa bo dziś mi znów temperatura wzrozła z 36,9 na 37,05 więc nic juz z tego nie kumam tym bardziej że zaczęłam mierzyć temperature dopiero w tym cyklu!
Moje drogie jak to jest z ta temperatura przed owulacja bo po niej już wiem!!
Po owulacji rosnie a przed @ drastycznie spada na 2 dni przed@.
a początek cyklu jak wygląda??

Przed @ powinna spaść, ale skoro wzrosła to jest szansa na to, ze jest fasolka, jeżeli jutro temperatura nadal będzie wysoko - to warto testować!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry