reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie dziekuje, a jakos ciezko bylo mi zaczac mierzyc :sorry: niestety mam problemy z systematycznym dzialaniem jak zaczne to juz jakos idzie tylko ciezko mi zaczac (od 2 miesiecy postanawiam yoge cwiczyc no mam nadzieje ze w ten weekend juz mi sie uda zaczac;) ). Mam dwa suwaczki bo zazwyczaj mialam cykle 27 dniowe a ostatni mialam 31 wiec tak ustawilam dla orientacji :-D

Rozumiem,tak myslałam. co do tempek pobądz trochę to dziewczyny cie namówią...hihihihii..ja właśnie zaczełam mierzyć....zobaczymy co z tego wyjdzie....

reklama
Rozumiem,tak myslałam. co do tempek pobądz trochę to dziewczyny cie namówią...hihihihii..ja właśnie zaczełam mierzyć....zobaczymy co z tego wyjdzie....
Napewno duzo Ci pomoze jak i rowniez Dziewczyny z interpretacja :tak: ja troche zabiegana bylam ostatnio przez remont w domu wiec nawet za wiele nie myslalam o starankach, a tym bardziej o mierzeniu tempki :sorry: a co dalej to zobaczymy ;-)
Ale dzisiaj moje nadzieje na fasolke wzrosly zreszta mojego P tez :-D trzyma mocno kciuki ;-)

Ja juz zmyka bo juz oczka mi sie przemeczyly do jutra :) zycze milej nocki

Marzi55 to teraz mam nadzieje ze bedziecie mieli ogromne szanse na pozytywny wynik staranek :tak:

Ostatnia edycja:
Witaj kochana!!!!! Ja w domku siedze z moim synkiem,bo się rochorował.

No widisz czyli jednak warto zaglądać do lekarza :tak::-D teraz ureguluje co nieco i bedzie dobrze. MOże nie trafiacie w owu i stąd problemy..?

No właśnie mi też się tak wydaje... no nic, będę przyjmowała ten lek, a od następnego cyklu kupuję też testy owu... miejmy nadzieję, że coś z tego będzie....:cool:

A co tam Kochana u Ciebie?

Napewno duzo Ci pomoze jak i rowniez Dziewczyny z interpretacja :tak: ja troche zabiegana bylam ostatnio przez remont w domu wiec nawet za wiele nie myslalam o starankach, a tym bardziej o mierzeniu tempki :sorry: a co dalej to zobaczymy ;-)
Ale dzisiaj moje nadzieje na fasolke wzrosly zreszta mojego P tez :-D trzyma mocno kciuki ;-):tak:

Ja to jestem ciekawa jak długo będę tak regularnie mierzyć tą tempkę...

Ale dzisiaj moje nadzieje na fasolke wzrosly zreszta mojego P tez :-D trzyma mocno kciuki ;-)

Ja juz zmyka bo juz oczka mi sie przemeczyly do jutra :) zycze milej nocki

Marzi55 to teraz mam nadzieje ze bedziecie mieli ogromne szanse na pozytywny wynik staranek :tak:

Ren, trzymam mocno kciukasy...;-)i czekam na dobre wieści...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry