reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny wiecie może czy jak występuje ból jajnika tzw ból owulacyjny tj już po pęknięciu pęcherzyka czy przed? :sorry2::confused: bede wdzięczna za info.
Miłam iść na monitoring ale gin mi odradził i sobie darowałam. No i teraz nie wiem kiedy u mnie ta owu była... moge sie sugerować temperaturą?:confused2::zawstydzona/y:

dziewczyny wiecie może czy jak występuje ból jajnika tzw ból owulacyjny tj już po pęknięciu pęcherzyka czy przed? :sorry2::confused: bede wdzięczna za info.
Miłam iść na monitoring ale gin mi odradził i sobie darowałam. No i teraz nie wiem kiedy u mnie ta owu była... moge sie sugerować temperaturą?:confused2::zawstydzona/y:

Kinga niestety nie ma na Twoje pytanie jednoznacznej odpowiedzi bol owulacyjny napewno swiadczy o owulacji ale czy pecherzyk dojrzewa czy juz pekl to tylko monitoring moze pokazac:sorry: tak samo tempka czasem owu jest przed skokiem a moze tez byc zaraz po:sorry:

Witam!
Jezeli dobrze zrozumialam, to jak jest cos nie tak z hormonami, to cykle sa nieregularne. Czy jesli u mnie jest prawie jak w zegarku moge przyjac, ze u mnie hormony sa w normie?

reklama
A nie:sorry: Eijf ma cykle jak w zegarku a ma podwyzszone anty TPO:sorry:
Aham - szkoda, bo bym byla spokojniejsza choc w jednej kwestii. Bo jak sobie czytam, jakie to rozne przypadki sie zdazaja i ile rzeczy ma wplyw na plodnosc to w panike wpadam. Wiem, ze nie powinnam, ale skoro inni bez problemu dzieci robia albo wrecz wpadaja, a my juz prawie 2 lata bez zadnych zabezpieczen (a ponoc trzeba nie myslec o tym, ze sie chce zajsc w ciaze a sie zajdzie) i nic, to czlowiek zaczyna wymyslac powody...
Poczekam do konca tego cyklu i na poczatku przyszlego wybiore sie do gina...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry