reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Chodzi mi o to,że rzadko temperatura podnosi sie jeżeli tak nisko jak u Ciebie spadnie.

Jeżeli to by był mój wykres to wiem że dziś albo jutro bym dostała@[/QUOTE
moja faza lutealna trwa 14dni no ale zobaczymy w tampony i podpaski jestem zaopatrzona
a najsmieszniejsze jest to ze zawsze jak lece do polski to w terminie @ i zawsze dostaje w samolocie chyba lubi latac :-D

Życzę ci by temperatura odbiła do góry!

reklama
Agniesiar może masz rację.
Dziewczyny czy w jakiś szczególny sposób wybierałyście gin, u których się leczycie?
Ja chodzę do lekarki, która ogólnie ma bardzo dobrą opinię, ale raczej nie jest tak, że specjalizuje się głównie w leczeniu niepłodności.
Obawiam się, że w takich specjalistycznych klinikach leczenia nieplodności wciskają wszystkim in vitro, czy inne metody, które sporo kosztują, niezależnie od przypadku...

No ale powiedz, lekarz Ci na pewno powiedział że w ciągu min. roku to masz zapomnieć o ciąży?

Najlepiej odczekac 12 miesiecy zeby blizna na macicy sie dobrze zagoila bo w kolejnej bardzo szybkiej ponownej ciazy moze w tym miejscu peknac:sorry: no min to jest 6 miesiecy:sorry: ale raczej nalezy czekac no i jezeli pierwsza jest CC to rozsadnie drugi porod byloby tez jako CC przeprowadzic no i chyba max do trojki dzieci bo 4 ciaza z CC jest juz bardzo bardzo ryzykowna ze wzgledu na te blizny:sorry:

Agniesiar może masz rację.
Dziewczyny czy w jakiś szczególny sposób wybierałyście gin, u których się leczycie?
Ja chodzę do lekarki, która ogólnie ma bardzo dobrą opinię, ale raczej nie jest tak, że specjalizuje się głównie w leczeniu niepłodności.
Obawiam się, że w takich specjalistycznych klinikach leczenia nieplodności wciskają wszystkim in vitro, czy inne metody, które sporo kosztują, niezależnie od przypadku...

Mnie ze względu na problemy z hormonami wybrała moja endokrynolog!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry