reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no troche zle ze nie zapytalas bo dziwne ze na poczatku staranek zapisuje wam juz hormonalne leki, tym bardziej ze wynik masz dobry i nie wskazuje na to by cialko zolte ci niedomagalo, nie masz tez nieregolarnych cykli czy endometriozy przy ktorych ten lek sie stosuje. Stosowany jest tez u kobiet z zagrozona na poczatku ciza poronieniem, ale ty tez nie mialas takiej sytuacji wiec troche dziwi mnie ta kuracja

no i nie wiem co teraz zrobić...

reklama
Marzi,ja myslę,że jakiś powód miał...a może poprostu zobaczył,że jesteś po owu i chciał wzmocnić efekt?nie wiem,ale ja w tej sytuacji poszłabym może do jeszcze innego lekarza na konsultację....gdyby była EMMA może by ci coś podpowiedziała?

No tez właśnie tak mi sie wydaje... owu na bank miałam w pt lub sobotę, bo przecież na usg w pt był pęcherzyk 21 mm, więc skoro wiedział, ze sie staram i że póki co nie wychodzi to chciał to wzmocnić...

Powiedział mi jednocześnie, że skoro lek jest zalecany do podtrzymania ciąży qw 3 miesiacach to na pewno też nie zaszkodzi.

A ja bedę testować,jeśli już ok 9 listopada..

Zrobione:-)

My tu gadu gadu a ja przeciez sprawe mam do Was :)
W zeszlym tygodniu mialam zrobic badanka >> nie zdazylam. Jakie moge teraz , przed owu? bo jak rozumiem prolaktyny i progesteronu raczej nie? slyszalam cos o jakims LH, FSH?....

Ja nie wiem co przed owu:sorry: , Progesteron i Prolaktyne bada sie w 7 dpo ( w 7 wyzszej tempce)

No tez właśnie tak mi sie wydaje... owu na bank miałam w pt lub sobotę, bo przecież na usg w pt był pęcherzyk 21 mm, więc skoro wiedział, ze sie staram i że póki co nie wychodzi to chciał to wzmocnić...

Powiedział mi jednocześnie, że skoro lek jest zalecany do podtrzymania ciąży qw 3 miesiacach to na pewno też nie zaszkodzi.

no myslę,że on wie co robi...?w końcu ci gratulował..:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry