Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... ale jestem zła.... :-( Jeszcze gdyby zapytała się mnie osoba z którą się lubię a tu taka stara raszpla pyta się mnie o moje prywatne życie... czy ludzie nie mają swoich spraw... ja się jej nie pytam dlaczego odszedł od niej mąz... :-(
czy ryzyko zajscia bylo duze czy nie
Jagodka ...No ladnie... my tu szare myszki a Ty VIPNastepnym razem odpowiedz wszystko w swoim czasie;-)
Jagodko patrzylam u siebie ale ja tego nie mam trudno mi cos powiedziec ale jezeli dobrze pamietam to jest to w wersji Vip i Ty chyba masz versje Vip i on na poczatku za wszystko przyznaje punkty czyli jakie sa szanse w danym miesiacuna fasolkeczy ryzyko zajscia bylo duze czy nie
![]()
wredota ludzka czasem nie zna granic. u mnie bylo odwrotnie. jak wyszlam za maz to cala wies od razyu mi sie pytala kiedy rodze bo byli przekonani ze w ciazy jestem i dlatego musialam wziasc slub. a jak niestety dla nich brzucha ciagle nie bylo widac to sie roznioslo po wsi ze poronilam... ale jestem zła.... :-( Jeszcze gdyby zapytała się mnie osoba z którą się lubię a tu taka stara raszpla pyta się mnie o moje prywatne życie... czy ludzie nie mają swoich spraw... ja się jej nie pytam dlaczego odszedł od niej mąz... :-(
najlepiej nie zwracac na to uwagi albo jakas cieta riposta zamknac wszystkim usta. obys nastepnym razem miala asa w rekawie w postaci fasolki
czego ci bardzo zycze!... ale jestem zła.... :-( Jeszcze gdyby zapytała się mnie osoba z którą się lubię a tu taka stara raszpla pyta się mnie o moje prywatne życie... czy ludzie nie mają swoich spraw... ja się jej nie pytam dlaczego odszedł od niej mąz... :-(
Jagodka ...No ladnie... my tu szare myszki a Ty VIP!!!:-)
Jagodko patrzylam u siebie ale ja tego nie mam trudno mi cos powiedziec ale jezeli dobrze pamietam to jest to w wersji Vip i Ty chyba masz versje Vip i on na poczatku za wszystko przyznaje punkty czyli jakie sa szanse w danym miesiacuna fasolkeczy ryzyko zajscia bylo duze czy nie
![]()
wredota ludzka czasem nie zna granic. u mnie bylo odwrotnie. jak wyszlam za maz to cala wies od razyu mi sie pytala kiedy rodze bo byli przekonani ze w ciazy jestem i dlatego musialam wziasc slub. a jak niestety dla nich brzucha ciagle nie bylo widac to sie roznioslo po wsi ze poronilamnajlepiej nie zwracac na to uwagi albo jakas cieta riposta zamknac wszystkim usta. obys nastepnym razem miala asa w rekawie w postaci fasolki
czego ci bardzo zycze!

Jak nie teraz to na następny miesiąc musi się udacIwcia spokojnie!!!Tacy ludzie są. U mnie w rodzinie wszyscy mnie pytają : "kiedy drugie" bo przecież teraz na mnie kolej,a co ja mam im powiedzieć...?Mówię,że może bedzie,a może nie....3maj się i nie przejmuj się babami!!!
hmmm....wiesz co ale ja nie wiem dlaczego mam VIP??
hihi