Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj kochana!!! Nowy cykl,nowe mozliwości!!!!
3maj się kochana!!! Głowa do góry bedzie dobrze!!
cześć dziewczyny. która miała dzisiaj testować??

Aj Jagódka, powiem Ci, że psychicznie to nie najlepiej ze mną... dobrze, że mam trochę pracy i odciążone myśli... bo inaczej to nic tylko się....:-(Miałam strasznego doła, myśli czarne, że szok... że się nie uda, że nie umiemy, że nie możemy... że sie nakrecam, ze zchizuję... ale jak tu można inaczej jak sie tak bardzo pragnie być Mamą...:-(
biedrona, poleciała kupić test, ale póki co sie nie odezwała... może świętuje???![]()
Dziewczyny,proszę nie TRAĆCIE nadziei,ona umiera ostatnia!!! Trzeba wierzyć,że się uda,prędzej czy później ale się uda!!!
no właśnie... ta nadzieja... u mnie umiera za każdym razem jak przychodzi @, ale rodzi się także na nowo...
oglądałam wczoraj na TVN Style program o bezpłodności i klinice leczenia Novum... i ucieszyłam sie, ze chociaż ostatnie takie miejsca ratunku są... ;-)choć mam nadzieję, że uda nam się naturalnie!!!
trudno nie tracić nadziei kiedy mam wrażenie że wszystkim dookoła się udaje a nam nie
zamówiłam sobie testy owulacyjne na allegro