Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie chciałabym was przytłaczać, że przyszłam przy pierwszym miesiącu starań i do tego czekam na @ lub ziarenko. Choć z drugiej strony każda marzy żeby to było już i teraz. A ja nie chcem "sama" z tym czekaniem być 

i liczę na szczęście, choć brzuszek mnie pobolewa na @.

dobrze ze udalo Wam sie kupic nowyWczoraj rano polecialam po test, niestety jedna gruba krecha:-:-)Biedroneczka mam nadzieję że przełamiesz tą złą passe jaka tu ostatnio na forum panuje... Życzę II kreseczek!!!

Też tak myślę wiele dziewczyn tu wpada przed terminem @ potem chwali sie testem i potem sie juz nie pojawia, wiem to dla nich radosc ale dla mnie wcale juz nie bo to watek starankaJa czekalam dwa dniod spadniecia tempki i pierwszych oznakow @ niby juz juz a jeszcze tyle czekalam
Co do wpisywania nowych zafasolkowanych na liste to ja poczekalabym troche, nie zrozumcie mnie zle prosze ale pojawiaja sie dziewczyny ktore nie rozpoczynaja staran z nami tylko juz testuja po czym jest test z dwoma kreseczkami i bardzo sie ciesze oczywiscie z tegoale potem znikaja przechodza na inne watki i ja wlasciwie nie pamietam kto to taki nawet byl
co innego ja ktos z nami pisze wtedy ok ale mamy juz na liscie osoby ktore wpadly zatestowaly i wypadly
takie moje zdanie
![]()
Racja, mnie to czasami smuci i denerwuje.No wlasnie bo jak nawet pisza pozniej to oki zawsze je mozna wpisac ale one zaraz uciekaja i mamy osoby ktore moze ze dwa razy cos z nami zamienily na watku typu ze test wyszedl i ze trzymaja kciukia watek ma nazwe staranka nie testowanie
i jeszcze dodam cos od siebie mi np jest przykro jak ktos wpada chwali sie ze za pierwszym razem i wypada
![]()
Oj tak, juz dawno bym te tabsy odstawila. a tak zaraz minie cały rok od odstawienia i nicdokładnie... gdybym wiedziała, że tak będzie to zaraz po ślubie 2 lata temu bym odstawiła tabsy w cholerę...
:-:-( Przykro mi....A swoja drogą moj ma jutro urodziny, musze leciec kupić mu dzis cos, myślalam że bede mu mogła podarowac pozytywny test, a tu nic klapa![]()