Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepiej wygodne i nie za luzne;-)Dlaczego? Always na noc jest przeciez wygodna. Trzeba miec tylko dobrze trzymajace majtki....

o to mi chodzilo :-)Najlepiej wygodne i nie za luzne;-)
Najlepiej wygodne i nie za luzne;-)
To moze 13 przyniesie szczescie?A w tym miesiacu chyba pojde do gina faceta na monitoring, za namowa kumpeli, bo mamy dosc dobrego faceta ginekologa, im pomogl;-), to moze i u nas cos zaradzi. Na 13 jestem zapisana na wizyte, kurcze a to piatek![]()

Oby:-)To moze 13 przyniesie szczescie?
Ja tez wole ginekologow facetow.
Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...

Szczena mi opadła i od tej pory przeniosłam się na facetów 
Wczoraj rano polecialam po test, niestety jedna gruba krecha:--(, a kilka godzin poźniej popoludniu rozbolal mnie brzuch i przyszła wredna @. Więc zaczynam koklejny cykl starań
Niestety wieczorem czulam sie tak zmęczona i obolala, że nawet nie odpalilam juz komputera by zajrzec na forum:-no:
Dziewczyny u mnie też lipa...wczoraj wieczorem coś się dziwnie czułam więc na noc zaaplikowałam już sobie tampona .... dziś wstałam i na tamponie miałam brazowe plamki i brzuch mnie boli więc jak nic spoźnialska @ bedzie dziś lub jutro... Nie rozumiem tylko tych tempek... dlaczego dziś miałam tempkę najwyższą z całego wykresu :-( Myslałam ze zaskoczyłam z wykresami a tu okazuje się ze nie.... Nie rozumiem już nic.... Jestem zła, smutna, krzyczeć mi sie chce.... :-( Jednak wczoraj dobrze przeczuwałam że ten miesiąc nie bedzie nalezal do mnie... kobieca intuicja ehhhh!!
Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...
Są delikatniejsi i jeszcze nie umieją się do tego przyznać!!!Mi tez sie wydaje ze faceci sa delikatniejsi, moze to kwestia tego ze nie wiedza jak czuje to kobieta podczas badania, a babka podchodzi czasami do tego jak do czegos rutynowego