jagodka1231
Fanka BB :)
Tobie również słonko!Zmykam do pracy
Miłego dnia dziewczeta![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tobie również słonko!Zmykam do pracy
Miłego dnia dziewczeta![]()
to i tak będzie bo tyle dzieci czeka na Rodziców...;-)wiem doskonale, ze to nie to samo... bo cud narodzin istoty powstałej z dwóch kochających się osób nie równa się pięknem z żadnym innym wydarzeniem... ale jeśli nie można tak...
rozmarzyłam się... i rozczuliłam...ja dzis dowiedzialam sie o dwoch kolejnych ciazach( jak one to robia!!!) jedna mnie nie ruszyla ale co do drugiej mam mieszane uczucia.to moja kolezanka z ktora staramy sie niemal rownoczesnie.miala cykle jak z kosmosu,czesto zle wyniki cytologi,powiekszony jajnik itd.a dzis zrobila pozytywny test.zreszta jak ja widzialam to wiedzialam ze sie udalo.powinnam sie cieszyc ale jest mi o tyle trudniej ze bede patrzyla na jej rosnacy brzuch i to bardzo konfrontujace.bo widzimy sie czesto.to wlasciwie rodzina nawet...co mi z pocieszen ze i mnie sie kiedys uda.bo to wiadomo czy na pewno i kiedy?poki co bede smutna![]()
pytam losu dlaczego... za co mnie tak doświadcza i każe... i jak sobie z tym poradzić... i gdyby nie to forum to nie wiem co bym ze sobą zrobiła...Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...
Mi tez sie wydaje ze faceci sa delikatniejsi, moze to kwestia tego ze nie wiedza jak czuje to kobieta podczas badania, a babka podchodzi czasami do tego jak do czegos rutynowego
A tak w ramach rozwiania czarnych myśli... dopatruję sie plusów... jeśli uda nam się i będziemy mamusiami sierpniowymi, wrzesniowymi i październikowymi... (oby tymi z pierwszego miesiaca)... kobieta w ciąży latem ma moze trudniej, bo puchna nogi, bo coś tam... ale moze bardziej wyeksponowac swoje piękno... nie musi tych wszystkich ciuchów tony zakładać... bedzie dobrze...
Witaj Marzi!!!Głowa do góry!!!
Szczerze trzymam kciuki za Was wszytskie i wierzę że prędzej czy później każdej ze staraczek się uda.
Może po prostu gdzies tam u góry "czas na ten błogosławiony stan" jest zapisany!! Jestem pewna i pełna nadzieji ze na każda przyjdzie pora!!Cześć Jagódka,
jak tam samopoczucie?
cześć dziewczyny!!
pozdrawiam Was wszytkie serdecznie!!
Hope za Ciebie trzymam kciuki i za Twoje badania!!
Trochę mi się przykro zrobiło jak poczytałam Wasze posty o zafasolkowanych!! Czy naprawde uważacie że np ja skoro mi się udało to chwalę się tym przed Wami.Szczerze trzymam kciuki za Was wszytskie i wierzę że prędzej czy później każdej ze staraczek się uda.
Może po prostu gdzies tam u góry "czas na ten błogosławiony stan" jest zapisany!! Jestem pewna i pełna nadzieji ze na każda przyjdzie pora!!
Trzymajce się ciepło i bądźcie pełne optymizmu na przyszłe dni!!!
:-)
Plamienie takie zawsze mam przed @ .. a tempkę mierzę pierwszy raz więc nie wiem jaka powinna byc u mnie...czesc Dziewczyny!!
jak tam samopoczucie dzisiaj? u mnie zapowiada sie piekny dzien a mnie tak podbrzusze boli ze nie moge sie wyprostowactempka troszke wyzsza dzis ale czy to owu juz bylo czy dopiero bedzie to nie wiem. pogubilam sie w tym wszystkim.
biedroneczkostrasznie mi przykro, przytulam mocno
Iwcia tempka ci nie spadla ale czytałam ze u niektorych spada dopiero po @, nie wiem jak jest u ciebie. jestes pewna ze te plmienia to poczatek @, moze nie?
co do ginekologów to w ciazy trafilam na faceta ktory byl gorszy jak baba. wiekszej delikatnosci bym sie spodziewala po szympansie. bardzo duzo lekarzy badalo mnie w szpitalu przed porodem i nie zauwazylam wiekszej roznicy miedzy kobietami i mezszczyznami, moze dlatego ze juz mnie nic nie obchodzilo i chcialam jak najszybciej urodzic heh. ale generalnie wole facetow
tzn ona zaszłą w pierwszym cyklu z jego zaleceniami, a w ogóle to już w 15 cyklu starań...o matko, leci reklama coca-coli bożonarodzeniowa...już???