• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
To jeszcze może spróbuj nam udostepnić ten wykres? Wtedy dziewczyny ci pomogą z interpretacją?

Jasne, ze udostepnie, ale moze za kilka dni, bo na razie niewiele w nim jest;-)

Jak chodzialam do liceum i byly tematy o ukladzie rozrodczym czlowieka, babka od biologii kazala nam robic sobie wykres przez jeden cykl. Ja wtedy przerysowalam go z ksiazki... a moglam zrobic wlasny - teraz by mi bylo latwiej...
Ale czlowiek madrzeje na starosc ;o)

Ostatnia edycja:
Jasne, ze udostepnie, ale moze za kilka dni, bo na razie niewiele w nim jest;-)

Jak chodzialam do liceum i byly tematy o ukladzie rozrodczym czlowieka, babka od biologii kazala nam robic sobie wykres przez jeden cykl. Ja wtedy przerysowalam go z ksiazki... a moglam zrobic wlasny - teraz by mi bylo latwiej...
Ale czlowiek madrzeje na starosc ;o)

Kochana udostępniaj jak możesz!Wszystko sie liczy od samego początku :-):-D

A co do biologii....niestety wszyscy jesteśmy tacy "madrzy" i nie słuchamy starszych....ale to chyba "przywilej" nastolatków!

WOW:szok: Ale fajnie, ze do niego poszlas i nam te wszystkie madrosci przekazalas!!!:tak:
Jesli chodzi o to zelazo - masz go za malo, czy kazda babka starajaca sie o dzidzie powinna go zazywac?
A te badania hormonow? Masz cos nie tak z nimi, czy tylko chcialas sprawdzic? Bo ja tez sie nad takimi badaniami zastanawiam...

chciałam sprawdzić z ciekawośći, ale on powiedział, że nie ma takiej potrzeby, bo to mnie jeszcze zestresuje..na razie mam się starać..a żelazo powinna brać każda babeczka, tylko najlepiej nie w formie tabletek, dlatego kazał z tym jabłkiem:-)ja zresztą zawsze heboglobine miałam do kitu, dlatego profilaktycznie kazał wcinać to jabłko..

chciałam sprawdzić z ciekawośći, ale on powiedział, że nie ma takiej potrzeby, bo to mnie jeszcze zestresuje..na razie mam się starać..a żelazo powinna brać każda babeczka, tylko najlepiej nie w formie tabletek, dlatego kazał z tym jabłkiem:-)ja zresztą zawsze heboglobine miałam do kitu, dlatego profilaktycznie kazał wcinać to jabłko..

Aha - to moze tez zaczne... Ale mam pytanie natury technicznej: kazdy gwozdz sie nada?:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry