eijf
Fanka BB :)
iwcia_skad to plamienie.temperatura jeszcze pieknie wysoka przeciez.przed @ spada...:-( Przykro mi....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
iwcia_skad to plamienie.temperatura jeszcze pieknie wysoka przeciez.przed @ spada...:-( Przykro mi....
Nie wiem już sama...zawsze przed @ mam takie plamienia... wiec wszystko juz jasne..iwcia_skad to plamienie.temperatura jeszcze pieknie wysoka przeciez.przed @ spada...
:-(. Przygnębia mnie to że za 4 miesiace skończe 30, a tu zadnych perspektyw na to że zaciąze. Moja dobra kumpela w pracy tez w ciazy przez jakis czas nie bylo jej w pracy bo gin wyslal ja na L4 bo ostatnia ciaze poronila wiec teraz miala na siebie uwazac i brac luteine, teraz juz 3 miesiac a ona widze wraca i wiem ze mimo ze mnie to cieszy to w glebi bede czuc zal:-Tampon na noc? Sadzilam, ze nie powinno tak sie robic.na noc zaaplikowałam już sobie tampona .... dziś wstałam i na tamponie miałam brazowe plamki i brzuch mnie boli więc jak nic spoźnialska @ bedzie dziś lub jutro... .
Zgadzam sie. Chca by caly swiat wiedzial, ze zaciazyly, a nam jest wtedy przykro.A co do takich nowych co wpadaja tylko na chwile to chyba poprostu chec pochwalenia sie, powiedzenia komus, tylko ze my jako staraczki z dluzszym stazem nie cieszymy sie faktem ze ktos zaciazyl za pierwszym razem, moze to drastycznie powiedzaine ale poprostu tak jest sytuacja, to bardzieja dobija:-( niz cieszy
Wiem że tampony na noc to nic dobrego , ale ja podpasek nie jestem w stanie nosićTampon na noc? Sadzilam, ze nie powinno tak sie robic.
Zgadzam sie. Chca by caly swiat wiedzial, ze zaciazyly, a nam jest wtedy przykro.
Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...
Trzymam zatem mocno kciukiZgadzam sie. Chca by caly swiat wiedzial, ze zaciazyly, a nam jest wtedy przykro.
P.S. Biedroneczko przykro mi, ze jednak masz @
Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...