• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
biedroneczko przykro mi.... wpadam zobaczyć jak twój wynik testu ale jednak sie nie udało widze :-(
powodzenia w nowym cyklu.

Pozdrawiam wszystkich

Eijf wiem jak to cięzko szczególnie na te ciężarne dookoła. Wczoraj miałam takiego dola:wściekła/y::-(. Przygnębia mnie to że za 4 miesiace skończe 30, a tu zadnych perspektyw na to że zaciąze. Moja dobra kumpela w pracy tez w ciazy przez jakis czas nie bylo jej w pracy bo gin wyslal ja na L4 bo ostatnia ciaze poronila wiec teraz miala na siebie uwazac i brac luteine, teraz juz 3 miesiac a ona widze wraca i wiem ze mimo ze mnie to cieszy to w glebi bede czuc zal:-(:-(

A co do takich nowych co wpadaja tylko na chwile to chyba poprostu chec pochwalenia sie, powiedzenia komus, tylko ze my jako staraczki z dluzszym stazem nie cieszymy sie faktem ze ktos zaciazyl za pierwszym razem, moze to drastycznie powiedzaine ale poprostu tak jest sytuacja, to bardzieja dobija:-( niz cieszy

na noc zaaplikowałam już sobie tampona .... dziś wstałam i na tamponie miałam brazowe plamki i brzuch mnie boli więc jak nic spoźnialska @ bedzie dziś lub jutro... .
Tampon na noc? Sadzilam, ze nie powinno tak sie robic.

A co do takich nowych co wpadaja tylko na chwile to chyba poprostu chec pochwalenia sie, powiedzenia komus, tylko ze my jako staraczki z dluzszym stazem nie cieszymy sie faktem ze ktos zaciazyl za pierwszym razem, moze to drastycznie powiedzaine ale poprostu tak jest sytuacja, to bardzieja dobija:-( niz cieszy
Zgadzam sie. Chca by caly swiat wiedzial, ze zaciazyly, a nam jest wtedy przykro.
P.S. Biedroneczko przykro mi, ze jednak masz @

Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...

Tampon na noc? Sadzilam, ze nie powinno tak sie robic.

Zgadzam sie. Chca by caly swiat wiedzial, ze zaciazyly, a nam jest wtedy przykro.

Za kilka godzin mam miec sprawdzana droznosc jajwodu. Dziewczyny-prosze o kciuki, aby ewentualnie sie odetkal. Boje sie...
Wiem że tampony na noc to nic dobrego , ale ja podpasek nie jestem w stanie nosić :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry