Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chiara1, zauwazylam ze jestes z Warszawy, czy moze znasz i moglabys mi polecic dobergo gin? Ja jestem na etapie poszukiwania lekarza znajacego sie na rzeczy i podejsciem jak do "czlowieka" a nie tylko nastawionego na kase...
No tak ale taki elektroniczny to albo do ucha albo pod pachęmi dziewczyny poleciły termometr owulacyjny z allegro, najlepsze są podobno elektroniczne, z 2 miejscami po przecinku
, czy się mylę
lub w ustach mam rację?;-)można nim mierzyć albo w pochwie albo w ustach, ucho i pacha odpadają tu masz link MICROLIFE MT 16C2 TERMOMETR OWULACYJNY PROMOCJA!!! (759135236) - Aukcje internetowe AllegroNo tak ale taki elektroniczny to albo do ucha albo pod pachę, czy się mylę
A my musimy mierzyc temp w pochwie, pupielub w ustach mam rację?;-)
Very dzięki:-)można nim mierzyć albo w pochwie albo w ustach, ucho i pacha odpadają tu masz link MICROLIFE MT 16C2 TERMOMETR OWULACYJNY PROMOCJA!!! (759135236) - Aukcje internetowe Allegro
nie wiem ja pytałam w kilku aptekach i nie mieli takich z 2 miejscami po przecinku, nie musisz zaczynać mierzyć od początku cyklu, najważniejsze żeby wyłapać 6 niższych temperatur i 3 wyższeVery dzięki:-)
nie wiem czy zdąży dojść do czwartku, a w aptece można coś konkretnego kupić?
Dzięki, sprawdzę jutro u mnie w aptece (zobaczymy jaki mają asortyment:-))nie wiem ja pytałam w kilku aptekach i nie mieli takich z 2 miejscami po przecinku, nie musisz zaczynać mierzyć od początku cyklu, najważniejsze żeby wyłapać 6 niższych temperatur i 3 wyższe