Noukie
Majowa mama 2007
a tak w ogóle to nie wiem czy mnie pamiętacie dziewczyny bo nie zaglądałam tutaj ponad miesiąc...
byłam w polsce porobiłam badania u mnie wyszło wszystko dobrze , robilismy tez badania męza wyniki wyszły średnie nie sa złe ale tez nie najlepsze więc teraz bierze różne witaminki)
dzisiaj jest mój 44dzien cyklu, 12 dpo temperatura wysoka ale moja faza lutealna ma 14, 15 dni tak więc jeszcze może spaść , jak nie spadnie testuje w niedziele
No pewnie ze pamietamy i trzymamy kciuki:-):-):-)

bylo duzo nowych fasolek ale dziewczyn nowych, z weteranek Nikiforce sie udalo no i teraz Eijf:-)
Mój najdłuższy to 44 dni
ale mam nadzieję, że znajda się osoby które będą mogły mi pomóc. Chcę zapytać o testy owulacyjne (LH). Od 3 cykli staramy się o nasze pierwsze małeństwo. Od 4 miesięcy moje cykle trwają 23 dni. Testy wykonywałam dopiero w dwóch cyklach. Poza tym mierze rano temp. W pierwszym wogóle nie było szczytu LH-może cykl bezowul. Teraz w 10dc test był pozytywny (choć wykonany o 20.15 ). Zabraliśmy się do przytulania... Rano juz temp była wyższa. Postanowiłam wykonywać testy dalej- przez kolejne 5dni test był pozytywny. Dziś był już ujemny. Czy to normalne? O czym to świadczy? Czy to znaczy , że nie jestem w ciąży? Proszę o pomoc i wskazówki. :-(