myszka1987
Mama Mikołaja:)
agniesiar jestes jeszcze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pajkaa dziękuję CI za odpowiedź. W tym miesiącu u mnie chyba bez owulacji, gdyż jak moja tempka pokazuje 36,6 to jestem załamana. Ani drgnie. Ale psychicznie się już nastawiam na przyszły miesiąc.
Pozdrowionka
ja nie stosuję, zdaję się na moje objawy owulacyjne i stosuję zasadę żeby nie skupiać się tylko na czasie owulacji, ale z mężem staramy się przytulać tak średnio co dwa dni. Wcześniej przez 2 miesiące ze wzgledu na wyjazd męża było tylko w czasie domniemanej owulacji, ale w tym miesiącu to juz cały czas odkąd temp skoczyłamoże tym razem się uda
Zazdroszczę Ci, u mnie to jest tak, że to ja się bardziej staram, mąż mi mówi, że w tym roku za dużo się wydarzyło, rozwój firmy itp. I dlatego, ja tu muszę więcej działać
pozdrawiam
[/QUOTE]Witam,
Na czym dokładnie polega monitoring?Przez ile dni powinien trwać?
![]()
Pewnie będę musiała rozpocząć taki monitoring. Mam krótkie cykle i nie jestem pewna czy są owulacje-mimo, że testy owulacyjne wychodzą dodatnie
![]()
Pajeczko kciuki zaciskam za Ciebie też!Wttam sie ja tez zapisuje sie do staraczek by zostac mamą 2010
co do pomiarów temp. to powiem tak, u mnie te pomiary pozwolily wyjasnic dlaczego mam długie cykle, a mianowicie własnie dzieki tym wykresom doszłam sama do wniosku, ze nie mam owulacji i dopiero wtedy lekarze zaczeli działac[/
a i dodam jeszcze, ze podczas takich pomiarów było tak, ze tempka szla ładnie w góre, testy owulacyjne pozytywne, a pecherzyk nie pekał! wiec nie ma reguły, ze tempka i testy śwtadcza o owulacji. Tylko monitoring jest w stanie potwierdzić owulkę.
Co do kolejnego testu to mozesz go zrobic i sprawdzic czy wyjdzie czy nie na +![]()

pozdrawiam