Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to macie w sumie podobnie tylko u mnie jest tez feler wiec mowimy z mezem , ze my dwa lewutki jesteśmy :-) nie wiem dlaczego, ale maz sie ucieszył jak mu wyszły złe wynikibo stwierdził, ze przynajmniej siebie nie bede obwiniała za brak ciąży;-)
a ten lonocomplex znalazłam za 8,50 60 kapsułek, ale nie wiem czy to to wiec podaje linka Linocomplex NNKT, kapsułki, 60 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie czy to jest to Aga??
bo jeszcze takie znalazłam LINOcomplex A+E+F / Suplementy diety | Ziololek
Witam Jagodka![]()
Tak dokładnie to!!!
i mozna go rownoczesnie brac z wiesiołkiem?I powiedzcie mi dziewczyny czy faktycznie zastrzyk z pregnylu boli??:-(bo ja nie lubie zastrzyków i wole sie nstawić bo moze dzisiaj dostane![]()
:-)Zasługę za takie myślenie to wiesz komu przypisać, kto nauczył mnie myśleć o najgorszym, a w ten sposób co by sie nie działo daje nadzieje i wiarę w przyszłość i CUD!!!!
Witaj Jagodka 1231![]()
Nastaw się, ze boli jak .....i wtedy będzie dobrze.
Wszystko zależy od tego jak jest podany, ale nie martw się na zapas będzie dobrze, a jak zobaczysz strzykawkę to pomyśl - o dzieki temu za jakieś 9 miesięcy bedę trzymać na rekach własny cud!!!;-)
I wówczas nic nie poczujesz!!!
;-):-)to dzisiaj podpytam lekarki a podejde sobie do apteki i zakupie :-)
to dzisiaj podpytam lekarki a podejde sobie do apteki i zakupie :-)
ja chyba bede musiała odstawic ten antybiotyk bo słuchajcie tak sie zle po nim czuje, ze szok żołądek mnie boli, mdli mnie , jest mi niedobrze
Jadodka- mam nadzieję, ze zły nastrój ten co cię nawiedzał w poniedziałek, już jest przeszłością i teraz tylko wypatrujesz z niecierpliwością swojego M i owulacji.:-)

wiem wiem,napewno mnie zaraz tutaj doprowadzisz do porządku.....ale tak sobie wczoraj leżałam sama w łóżku z moim synkiem i jakoś tak mnie naszło............