Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj
27 dc, z tym, że cykl u mnie trwa średnio 35 lub 36 dni
pozdrawiam
A wiesz moze warto spróbiwać takich metod bardziej wyszukanych na ten okres ;-)
u nas prawdopodobnie jest tak, ze jaj M zrobił badania to sie okazało (miał tylko 2 dni przerwy), ze jest 60% zywych i lekarz zlecił 2 badanie po czym miał 4 dni przerwy i było tylko 40 % zywych , 3 badanie 5 dni przerwy i tez tylko 40 %.
Gdzies wyczytałam, ze zbyt długa przerwa miedzy stosunkami moze powodowac obumieranie plemników, dlatego my się przytulamy co 2 dni albo nawet codziennie. Bo sie okazało, ze im krótsza przerwa tym wyniki lepsze! ale i tak byłam z niego dumna, ze poszedł 5 razy na badania!
Damy radę trzeba w to wierzyć, ja staram sie tym wszystkim juz nie stresowac. Kupiłam sobie muzyke relaksacyjną bo zauwazyłam jak byłam kiedys w grocie solnej, ze to bardzo mnie odstresowuje i działa! wiec mam zamiar o niczym nie myslec , na jakis czas nawet zniknąć z forum (tylko w czasie nadmiernego staranka), zeby oczyscic umysł :-) i pracować
No własnie, podejrzewam, że ten miesiąc to był bez owulki
Pewnie to przez mega stres, ostatnio za dużo pracyKurcze, a tak się cieszyłam jak jajniki mnie bolały, aż chodzić nie mogłam, tak mocniej w tym miesiącu, a tu chyba lipka. To brzmi pewnie śmiesznie gdy kobieta cieszy się jak głupia jak ją cały brzuch boli
buziaki
A ja doszłam do takich mądrych wniosków dopiero po tym jak wszystko sie zaczęło na maksa sumować i nie wytrzymałam:
Otóż:
-pęcherzyk lubi sobie przerosnąć,
-niedomaga faza lutealna,
-znalazł mi polipa, który działa jak wkładka antykoncepcyjna,
-M ma poważne problemy z potencją i możemy tylko wówczas gdy przerwa jest 3 dniowa,
-no i widzieliśmy dwie kraski, a potem nic (nie chce się zastanawiać, dlaczego - wychodzę z założenia że test był felerny, bo wyczytałam, że te bobo-testy płytkowe czasem tak mają!)
-podejrzenie słabego nasienia u mojego M (wszystko sie wyjaśni w ten piątek)
Po tym wszystkim starsznie sie załamałam i odchorowałam, ale teraz nie dma sie chandrze, a że każde poczęcie jest cudem, to dlaczego nam miałoby się to nie zdarzyć!!!
A ja doszłam do takich mądrych wniosków dopiero po tym jak wszystko sie zaczęło na maksa sumować i nie wytrzymałam:
Otóż:
-pęcherzyk lubi sobie przerosnąć,
-niedomaga faza lutealna,
-znalazł mi polipa, który działa jak wkładka antykoncepcyjna,
-M ma poważne problemy z potencją i możemy tylko wówczas gdy przerwa jest 3 dniowa,
-no i widzieliśmy dwie kraski, a potem nic (nie chce się zastanawiać, dlaczego - wychodzę z założenia że test był felerny, bo wyczytałam, że te bobo-testy płytkowe czasem tak mają!)
-podejrzenie słabego nasienia u mojego M (wszystko sie wyjaśni w ten piątek)
Po tym wszystkim starsznie sie załamałam i odchorowałam, ale teraz nie dma sie chandrze, a że każde poczęcie jest cudem, to dlaczego nam miałoby się to nie zdarzyć!!!
bo stwierdził, ze przynajmniej siebie nie bede obwiniała za brak ciąży;-)
Agniesiar nie możesz dać się żadnej chandrze ani dołom, WALCZYMY WALCZYMY!!! I tobie i innym sie uda,ty o tym wiesz i ja to wiem....czasem trzeba poczekać dłużej,najwazniejsze to dobre nastawienie i opieka lekarska!Głowa do góry!Słonko!!
, kto nauczył mnie myśleć o najgorszym, a w ten sposób co by sie nie działo daje nadzieje i wiarę w przyszłość i CUD!!!!