zielona.wampirzyca
mamusieńka
ja byłam na resce...to społeczną kończyłaś w 2007 roku, a psychologie w 2008?A w którym roku startowałaś na studia???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

takto społeczną kończyłaś w 2007 roku, a psychologie w 2008?A w którym roku startowałaś na studia???
startowałam od razu po maturze, w 2002 roku. rok pozniej zaczęłam drugi kierunek i ciągnęłam oba 
ja tobie chyba prywatna wiadomosc wyslalam?Ja tez chce Wasze namiary na nk :-) napiszcie, napiszcie![]()
u mnie nie wiem dlaczego wieczorami sie niezle rozkreca jak teraz np.wlasciwie to caly czas cmi i boli ale poznym popoludniem i wieczorem najbardziej.i naprawde nie wymyslam ze inaczej boli!wiec czemu te cholerne testy nie wychodza.zaden!ja to wogole juz siebie nie czaje, jak w zeszlym miesiacu niby ciaza byla, bolalo mnie podbrzusze od owulki do samego konca, tak teraz ciazy nie ma, a podbrzusze boli caly czas, tak cmi, niby nic ale jednak drazni mnie to, nie wiem czy ja taka wrazliwa na te hormony jestem czy co![]()
O jej,2 lata.mam nadzieje ze nas to ominie ale wlasnie z tego powodu jak sie nie uda wybiore sie do lekarza.czasem wystarczy niewiele by sobie pomocDziewczyny nie martwcie się..ja wierzę,że wam się uda!Do niedawna myślałam,że jestem bezpłodna.Dwa lata z moim Mirkiem i nic...a wystarczały 3 cykle z duphastonemUdało się szybciej niż liczyłam.