eijf
Fanka BB :)
nie wiem dlaczego ale on mi sie niestety nie otwiera...eijf możesz zerknąć na mój wykresik wkleiłam go jest z 28 dni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem dlaczego ale on mi sie niestety nie otwiera...eijf możesz zerknąć na mój wykresik wkleiłam go jest z 28 dni
czasami koszmar jak wszystkie zasiadamy za komputrem...Wisienka Mazia -dziękuje. Faktycznie ten wykres rozjaśnił mi pojęcie i dokształciłam się troszkę w tym temacieTyle tutaj postów że już nie nadrobię -odkąd byłam rano cała epopeja się napisała
trzymam kciuki za fasolinki i teściki.

trudno nadrobić a nie ma mowy o zapamiętaniu
ale łatwiej jest kiedy sie z kimś rozmawia. Tylko mężczyzn mi szkoda bo w połowie cyklu uciekają gdzie pieprz rośnie odpocząć a po 16dc są totalni zaniedbani bo babeczki na forum buszują haha
wpadnę jutro dobranochihi fragment o tych mężczyznach mi się podoba, prawda prawdaEijf wiem coś o tymtrudno nadrobić a nie ma mowy o zapamiętaniu
ale łatwiej jest kiedy sie z kimś rozmawia. Tylko mężczyzn mi szkoda bo w połowie cyklu uciekają gdzie pieprz rośnie odpocząć a po 16dc są totalni zaniedbani bo babeczki na forum buszują haha
wpadnę jutro dobranoc

Przyznaje ze racja!Eijf wiem coś o tymtrudno nadrobić a nie ma mowy o zapamiętaniu
wpadnę jutro dobranoc
ja się tego trzymam, trochę odzyskałam nadzieję, ale i tak co chwilę zaglądam se w gacie
czy @ nie przychodzi... w sumie nawet nie ma prawa, bo tempka nie spadła dzisiaj.a mi sie strasznie ciągnie od testu do testudziewczyny,mnie sie wydaje ze ja za dwa dni naprawde @ dostane...Dziwne te moje miesiace odkad sie staram.leca tak szybko i czesto sobie tego zycze, by czas szybko zlecial,myslac tylko o jednym.szkoda ze potem znow to samo.Nic mi jakos teraz nie wskazuje na to ze sie udalo.matko,od czego to zalezy?