Witam przedswiatecznie!
Jeszcze raz Gratuluje nowych fasolek!!! Cudowny prezent na swieta!

U mnie wrecz przeciwnie - wczoraj przylazla @. I tak sobie mysle, ze ja tych II nigdy nie zobacze...:-(
Ogladalam ze dwa odcinki - faktycznie dziwne

Ale byl ostatnio podobny artykul na onecie. I to jest wszystko kwestia psychiki. Jezeli kobieta nie jest gotowa na ciaze i jej nie chce, organizm ja "ukrywa". I gdy zwykle rosnie brzuch do przodu, w przypadku tych ciaz wszystkie organy wewnetrzne unosza sie do gory i robia miejsce dla dzidzi, dlatego brzuch sie nie powieksza. A jesli chodzi o objawy to przeciez roznie bywa - niektore laski ich wcale nie maja, a inne (np ja;-)) maja, nawet nie bedac w ciazy.
Jeszcze raz powtorze za innymi dziewczetami, ze testy owulacyjne nigdy nie daja gwarancji, ze owulka byla lub nie. Nie wiem, czy juz bylas w tej sprawie u gina, ale jesli nie to idz koniecznie! Szkoda czasu!
Bo na tym forum dziwne rzeczy sie dzieja i czasami kilka stron ginie w niewyjasnionych okolicznosciach
Tylko pozazdroscic opieki zdrowotnej.
A co do Twojego pytania, to powiedzmy, ze mam podobnie. Czasami w trakci @ strasznie mnie przeczyszcza i wtedy straaasznie boli

I wtedy nie wiem, czy mnie boli, bo musze do kibelka, czy boli, bo boli. Ale zwiazek podbrzusza z odbytem jak najbardziej istanieje;-)