suzi1
Kocham Cię synuś
Dziekuje Ci bardzo!!!Ciaza obumarła w 4 mc:-(ale nie chce do tego wracac,bo to dalej boli!suzi nie wiem co się stało, jak i dlaczego ale naprawdę wspólczuję takich wspomnień....... (*)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje Ci bardzo!!!Ciaza obumarła w 4 mc:-(ale nie chce do tego wracac,bo to dalej boli!suzi nie wiem co się stało, jak i dlaczego ale naprawdę wspólczuję takich wspomnień....... (*)
Bardzo Ci współczuję , taka strata tak bardzo boli. Ale miej nadzieję że się uda i następna ciąża bedzie podręcznikowa- bardzo Tobie tego życzę. A co powiesz na ciążę mnogą może parka?Dziekuje Ci bardzo!!!Ciaza obumarła w 4 mc:-(ale nie chce do tego wracac,bo to dalej boli!
przykro mi bardzo i nie dziwię Ci się wcale. Ale na szczęscie masz nowa szansei możliwość mieć tłuściutkiego bobasaDziekuje Ci bardzo!!!Ciaza obumarła w 4 mc:-(ale nie chce do tego wracac,bo to dalej boli!

Ja też tak czasami czuję. Też wiem że się uda tylko to czekanie jest potworne. Bardzo potworne. Myślę, że moje czekanie na sukces potrwa bardzo długo. A wiecie co jest najgorsze to że takie młode pipy (sorry za wyrażenie)zachodzą na zawołanie . A my po staraniach, lekarzach, szpitalach =, zabiegach- by to szlag trafił.Przepraszam za moje myśli ale dowiedziałam się, że moja szwagierka jest w ciąży- nie zazdroszczę jej tego cudu ale wiecie wcale im nie zależało bo się budują i co. To niesprawiedliwe:-(.

no właśnie...kiedyś tu ustaliłyśmy, że chyba za bardzo chcemy.....heh...no jak tu nie chciećJa własnie sie kidys zastanawiałam dlaczego tak jest ze jakies tam małolaty ida na dyskoteke, bzyknie sie gdzies na "sianie"i potem tylko taki dzieciaczek cierpi!!!
A kobiety ktore tak bardzo chca obdarowac miłoscią małą istotke, tyle musza przezyc!!!!!!![]()

Bardzo Ci współczuję , taka strata tak bardzo boli. Ale miej nadzieję że się uda i następna ciąża bedzie podręcznikowa- bardzo Tobie tego życzę. A co powiesz na ciążę mnogą może parka?

To się nazywa bardzo silny instynkt macierzyński i jak on przyjdzie to na niego nie ma rady.no właśnie...kiedyś tu ustaliłyśmy, że chyba za bardzo chcemy.....heh...no jak tu nie chcieć![]()