Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Normalnie cos mnie trafi zaraz
Zrobiłam:
1.szybkie menu
2.edytuj sygnature
3.wkleiłam kod i zapisałam sygnature
i jakos nie jest done![]()
Ja zrobiłam tak: jak już miałam zrobioną sygnaturę to skopiowałam jej kod URL i jak poszłam do nas na "Edytuj sygnaturę" (wyskoczyło to okno):
Dodaj Obrazek do Sygnatury
Możesz dodac własny avatar wybierając go z dysku lub podając jego adres poniżej.
Wpisz adres URL obrazka z innej strony:
Tu wklejam
Opcja 2 - Wrzuć Obrazek ze Swojego Komputera
Pamietaj: Maksymalna wiekość obrazka może mieć 500 na 100 pixeli lub 19,5 KB (lub mniejsze).
wkleiłam URL do okienka z URL i wysłałam, a potem weszłam jeszcze raz i wyżej był moja sygnatura. Obok niej posało "dodaj sygnaturę..." i to klikłam, a potem na "podgląd sygnatury" i jest.
Może się zdażyć, że jest za duża i trzeba tło przy tworzeniu jej wybrać inne.
Ja też tak chciałam i co mój syn ma już 6 lat i niestety chyba różnica bedzie większa. Bo nie wiem czy się uda w ogóle:-( w tym roku. Wiecie niby sie chce maleństwo jnuż mi coraz mniej zależy bo tyle już było już nie powodzeń że strach policzyć ( chociaż i tak wiecie jak spojrzycie na listę staraczek)wiesz... ja też nie chciałabym aby nasze starania trwały w nieskończoność bo jednak moj syn skończyl juz 3lata a naprawde zalezy mi aby różnieca miedzy dziecmi nie byla wielka. Ale jak to bedzie to nie wiem... Tam u góry jest wszystko już widamo kiedy bedziemy mieli teraz dzieckio i kiedy wy bedziecie mieli i każda z nas....
tak to juz jest.
Prawdziwy szok.