reklama
K
Kinga85
Gość
suzi jak masz juz suwaczek gotowy to wklejasz coś takiego: BBCode (PseudoHTML, UBBCode) i to wklejasz w podpis na bb.
suzi1
Kocham Cię synuś
suzi jak masz juz suwaczek gotowy to wklejasz coś takiego: BBCode (PseudoHTML, UBBCode) i to wklejasz w podpis na bb.
Kinga ale to mam wkleic na ustawieniach(sygnatury)?????Bo nie widze nic takiego jak podpis bb:-(Moze ja zle szukam tego...
K
Kinga85
Gość
spokojnie
1. szybkie menu
2. edytuj sygnature
3. wklejasz linki na dole w Edytuj sygnaturę
4. zapisz sygnaturę
i done!
1. szybkie menu
2. edytuj sygnature
4. zapisz sygnaturę
i done!
Scully
mamusia :)
Dziewczyny może to głupie pytanie, ale czy boicie się porodu?
ja osobiście masakrycznie się boję

No cóż... wstrętna @ mnie odwiedziła. Troche mi smutno, ale jeśli i tak miała przyjść to lepiej, że teraz niż miałoby to nastąpić za tydzień. Przynajmniej szybciej zaczniemy się znów starać![]()
przykro :-( i trzymam kciukaski za nowy cykl

tak jak sądziłam - wynik negatywny.... cos musialo mi sie niezle rozregulowac, chyba musze zrobic badania bo miewam wzdecia i zgage a w moim moczu zauwazylam cos dziwnego, i w dodatku ta temperaturka, po co to mierzyc jak wysoka wcale nie swiadczy o ciazy.... i teraz nie wiem kiedy bede miala znowu owu...
szansa jeszcze jest

Kurcze i włąsnie sie zastanawiam bo dzis mam 21 dc i jak skoncze dzis brac luteine to @ powinna przyjsc chyba po jakis 2/3 dniach????To bedzie max 25dc!Nie za szybko?????
Moze lepiej przeciągnąc luteine do 10 dni?????wtedy miała bym 25 dc
Kurcze nie wiem co robic...
Poradzicie mi cos????
Ja też miałam wziąść na wywołanie przez 10 dni 2 razy dziennie (ale w końcu nie wziełam, bo max po 5 dniach powinnam dostać @ i dostałam po 4).
Wiem, że po luteinie @ powinna przyjść po max 10 dniach po łyknięciu ostatniej tab. Także masz czas 10 dni, a nie 2-3. Zresztą jak cykl bez owu to im szybciej dostaniesz @ to tym szybciej zaczniesz nowe staranka

suzi1
Kocham Cię synuś
spokojnie![]()
1. szybkie menu
2. edytuj sygnature
4. zapisz sygnaturę
i done!![]()
Normalnie cos mnie trafi zaraz

Zrobiłam:
1.szybkie menu
2.edytuj sygnature
3.wkleiłam kod i zapisałam sygnature
i jakos nie jest done

reklama
K
Kinga85
Gość
suzi to ja nie wiem....
podopowiadam dokładnie tak jak powinno być ja bynajmniej tak robię ijest okej
musisz dodać odpowiedni link a to jaki pisałam ci wczesniej.
I jezeli robisz wszystko tak jak ci powiedziałam powinno byc dobrze. No nie wiem

podopowiadam dokładnie tak jak powinno być ja bynajmniej tak robię ijest okej
musisz dodać odpowiedni link a to jaki pisałam ci wczesniej.
I jezeli robisz wszystko tak jak ci powiedziałam powinno byc dobrze. No nie wiem

Podziel się: