reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziewczyny może to głupie pytanie, ale czy boicie się porodu?

ja osobiście masakrycznie się boję :ninja2: sama nie wiem czy bólu, czy rozcięcia czy może rozerwania... - chyba najbardziej niewiedzy!!! :confused:

No cóż... wstrętna @ mnie odwiedziła. Troche mi smutno, ale jeśli i tak miała przyjść to lepiej, że teraz niż miałoby to nastąpić za tydzień. Przynajmniej szybciej zaczniemy się znów starać :tak:

przykro :-( i trzymam kciukaski za nowy cykl :tak:

tak jak sądziłam - wynik negatywny.... cos musialo mi sie niezle rozregulowac, chyba musze zrobic badania bo miewam wzdecia i zgage a w moim moczu zauwazylam cos dziwnego, i w dodatku ta temperaturka, po co to mierzyc jak wysoka wcale nie swiadczy o ciazy.... i teraz nie wiem kiedy bede miala znowu owu...

szansa jeszcze jest :tak:

Kurcze i włąsnie sie zastanawiam bo dzis mam 21 dc i jak skoncze dzis brac luteine to @ powinna przyjsc chyba po jakis 2/3 dniach????To bedzie max 25dc!Nie za szybko?????
Moze lepiej przeciągnąc luteine do 10 dni?????wtedy miała bym 25 dc
Kurcze nie wiem co robic...:no:
Poradzicie mi cos????

Ja też miałam wziąść na wywołanie przez 10 dni 2 razy dziennie (ale w końcu nie wziełam, bo max po 5 dniach powinnam dostać @ i dostałam po 4).
Wiem, że po luteinie @ powinna przyjść po max 10 dniach po łyknięciu ostatniej tab. Także masz czas 10 dni, a nie 2-3. Zresztą jak cykl bez owu to im szybciej dostaniesz @ to tym szybciej zaczniesz nowe staranka :tak:

reklama
suzi to ja nie wiem....
podopowiadam dokładnie tak jak powinno być ja bynajmniej tak robię ijest okej:)

musisz dodać odpowiedni link a to jaki pisałam ci wczesniej.
I jezeli robisz wszystko tak jak ci powiedziałam powinno byc dobrze. No nie wiem
:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry