Ewcia niestety nie odpowiem Ci na pytania dotyczące badan.A co do fazy to raczej zawsze sie ją da uregulować.Jestem tego nawet pewna.A ile trwa Twoja faza lutealna.
Wiesz... mam wrażenie, że trwa za krótki - 11 dni maksimum... Bo owu ok. 19-20 dc, a cykl trwa 30-31 dni

Coś jest nie halo...
Dziś byłam rano u gina i pokazałam jej wydruk z ff ;-)i w ogóle była w szoku, że tak późno... (to pierwsza wizyta u tej pani, byłam, żeby przepisała mi badania od mojej ginekolog - tak, żebym miała bezpłatnie badania w prywatnej przychodni, w której firma wykupiła mi opiekę zdrowotną - ale ogólnie bardzo mi się u tej dr spodobało i u niej już zostanę, tym bardziej, że mam wizyty za darmo)
Do tego owulację miałam dwa dni temu (bardzo mizerny skok, z testu owu widać, że to owu bardziej niż z tempki

), a dziś przy badaniu pojawiło się troszkę krwi - zapytałam lekarkę, czy to oznaka miesiączki może być, i powiedziała mi, że zapewne tak...
Nie wiem na ile akurat uznawać to stwierdzenie za wiarygodne, bo na ponad tydzień przed @ to chyba jeszcze nawet po badaniu ginekologicznych jej nie widać... a co jak co, ale cykle mam baaardzo regularne.