Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kerna 3 mam mocno kciukasy aby @ nie przyszła i obyś ujrzała w piątek swoje ukochane 2 krechy.Koniecznie daj znac co i jak:-)
No jasne!!! Odbieram wyniki i jak tylko net mi nie sfiksuje to piszę do Was Babolki kochaneAleż jestem ciekawa.....

Aga ale se piszemy to tu to tamDzięki za kciukasy
Jak nie teraz to za miesiąc. W końcu się uda...kwestia kiedy
;-)
Scully dziwne, ze nie dał Ci clo na stymulację bo ogólnie luteina jest na wzmocnienie fazy lutealnej a nie na owulację! Ja tez miałam jednego lekarza, który twierdził, ze po lutdce owulka wróci, a nie wróciła w ogóle dopiero przy clo miałam.
i w 20 dc robiłam badania (między innymi progesteron) i wyszły mi niziutkie :-( a na USG - brak owu
a teraz (2 wykres) to temp mi skoczyła jak głupia choć luteinę mam brać popiero w tym cyklu na pojawienie się owu i fazy luteralnej :-)Mnie czeka pracowity przytulaśny tydzień więc dziewczyny trzymajcie kciuki za celny strzał![]()
wczesniej bralam duphaston i mialam regularne cykle i powiedzial ze nawet jak zajde w ciaze to ten lek nie zaszkodzi...
a teraz juz sama nie wiem.... musze z nim pogadac bo przeciez wie ze staramy sie o dzidzie....
a biorac ta luteine moge starac sie o fasolke?
jak zafasolkujesz to pomoże ci ona ją podtrzymać 
Ja już datę testowanka ustaliłam ostatecznie na piątek ranono chyba, że przyjdzie @
![]()
Ja też o tym czytałam, nawet na 28 dni piszą:kerna pisze:a ja Wam powiem, że wczoraj przeczytałam na jednej ze stron, żę śluz płodny nie ma być lepki.....lepiki jest ten nie płodny. On może być tez gęsty, grudkowaty.![]()
i ja śluz lepki traktuję jako niepłodny, zwłaszcza, że taki właśnie mam na co dzień.Szczyt objawu śluzu to ostatni dzień, w którym śluz miał którąś z cech wysokiej płodności (przejrzystość, rozciągliwość, śliskość, odczucie mokrości).
Gdzieś kiedyś wyczytałam, że 10 dpo, albo 3 tygodnie od pojawienia się @.Loczek36 pisze:Kiedy mozna iść najwcześniej na betę?