• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej kobietki a wlasnie jak to jest z tym sluzem w 2 fazie lub w bardzo wczesnej ciazy bo ja mam ostatnio taki wodnisty i bialawy i wogole dosc go jest a ponoc po owu w normalnym cyklu powinno byc sucho :confused: i tez jestem zakrecona

lopop jak plec niema dla ciebie znaczenia to kochaj sie z mezem czesto i niemartw sie o te sluzy to napewno sie uda
Właśnie z tym śluzem to u każdej inaczej jest. Już nie ma znaczenia, kiedys przytulałam się na dzieczynkę i co nic, potem nie patrrzałam na to- ogólnie dostałam po nosie z tym zajściem w ciążę.

Kerna im więcej czytam w necie, tym widzę że juz nic prawie nie wiem, bo te wiadomsci różnią się od tego co nas uczyli czy pisze w książkach.
po prostu teraz jest chyba dużo odchyleń od normy.

to tak jak ja hahah my kobiety to mamy przerabane co miesiac humory i krew z pi.... a pomiedzy ze sluzem jak slimaki jakies:baffled: i czytamy i badamy jak chcemy dziecko a faceci co nic jak chca bobo to tylko poruszaja tylkiem i chlup i cala ich fatyga :dry:

to tak jak ja hahah my kobiety to mamy przerabane co miesiac humory i krew z pi.... a pomiedzy ze sluzem jak slimaki jakies:baffled: i czytamy i badamy jak chcemy dziecko a faceci co nic jak chca bobo to tylko poruszaja tylkiem i chlup i cala ich fatyga :dry:
Tak a my do tego to czasami ciężkie dni w ciąży , porody i Matki Polki na całego przez całe życie:-)

Kerna im więcej czytam w necie, tym widzę że juz nic prawie nie wiem, bo te wiadomsci różnią się od tego co nas uczyli czy pisze w książkach.
po prostu teraz jest chyba dużo odchyleń od normy.
no dlatego ha staram sie nie czytać, zaglądam na BB i tyle. Bo jak zaczełam łazic po www to głupiałam. Wszedzie co innego
żabka:szok::szok::szok::-D:-D:-D no sama prawda!!!:-D:-D:-D

no wlasnie a w domu to jak roboty czasem sprztanie gotowanie pranie .....ale i tak kochamy tych naszych leni hihihihi

kobietki zmienmy sobie nazwe ze starczek na slimaki hahahahahah zartuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
KURCZĘ!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:3 razy szukałam posty i 3 razy pisałam ambitnie długie odp. i za każdym razem mi internet siadł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
już nie mam cierpliwości :cool:
jak ten dojdzie... :confused:... to pozdrawiam i idę spać, bo padam i internet zresztą też :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry