Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pajka - a jak bralas clo to chodzilas na monitoring do gin? no wiesz, czy sa pecherzyki, czy jest owulacja? a jak dlugie mialas cykle? bo ja 31 dni i moze dlatego tak kazal mi brac? mam nadzieje ze u mnie zadziala tak jak mi podal
Pajka a Tobie sie udało przez CLo czy natural![]()
ja natulanie w ogóle nie mam owulki moze jedna na rok
kurcze a to z ta kumpela co jedna pisala ze niechce bobo a ma to tak przewaznie jest ze jak kobieta niechce to ma nawet niewiadomo kiedy a jak chce to ni bata nieidzie to moze sobie wmowmy ze niechcemy i wtedy sie uda odrazu
zartuje oczywiscie i witam wieczorkiem
kurcze a to z ta kumpela co jedna pisala ze niechce bobo a ma to tak przewaznie jest ze jak kobieta niechce to ma nawet niewiadomo kiedy a jak chce to ni bata nieidzie to moze sobie wmowmy ze niechcemy i wtedy sie uda odrazu
a to znaczki od mojej Wikusi - dla Was
- BEDZIE COOL laskihejka ledwo nadazylam czytac wszystko od poludnia co sie napisalo widze ze wiele z was chodzilo lub chodzi na monitoring jajeczek...pewnie chodzicie prywatnie a drogie to???bo jak mi sie w tym miesiacu niepojawia 2 kreski to tez bym sie skusilakurcze a to z ta kumpela co jedna pisala ze niechce bobo a ma to tak przewaznie jest ze jak kobieta niechce to ma nawet niewiadomo kiedy a jak chce to ni bata nieidzie to moze sobie wmowmy ze niechcemy i wtedy sie uda odrazu
hej kobietki a jak robicie ze was sowaczek jest zawsze pod wypowiedzia bo ja nieumiem go wkleic raz na zawsze![]()
zabka - witaj!
Pajka - kurde, kiepsko to u Ciebie bylo, ale torbiele juz wyleczone??? ja chyba zaraz po wzieciu tabletek pojde na kontrole zeby zobaczyc czy jest ta owu w ogole, bo jak nie to po co sie meczyc 4 cykle....
pozyjemy, zobaczymy,
a powiedz mi jeszcze czy mialas jakies skutki uboczne zazywaja clo? ile tabletek bralas? 1 czy 2 dziennie? a teraz jak Ci zmienila cykl, to bylas tez na obserwacji???
a to znaczki od mojej Wikusi - dla Was
- BEDZIE COOL laski
Ja mam wszystkie badania i monitoring w ramach NFZ - bardzo sie z tego powodu ciesze. Z tym, ze u mnie bezowocne staranka troche juz trwaja, wiec pewnie dlatego sie mna tak zajal...widze ze wiele z was chodzilo lub chodzi na monitoring jajeczek...pewnie chodzicie prywatnie a drogie to???
hej kobietki a jak robicie ze was sowaczek jest zawsze pod wypowiedzia bo ja nieumiem go wkleic raz na zawsze![]()
Ale wazne, ze monitoring jest...
Nie rozumiem - to przy pierwszym cyklu z CLO od razu musi byc owulka? Tak to dziala?ja chyba zaraz po wzieciu tabletek pojde na kontrole zeby zobaczyc czy jest ta owu w ogole, bo jak nie to po co sie meczyc 4 cykle....
Nie rozumiem - to przy pierwszym cyklu z CLO od razu musi byc owulka? Tak to dziala?