Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja plamienie mialam kilka dni temu.teraz jak sie juz zaczelo to porzadnie:-(cześć dziewczyny ja też zaczęłam lekko plamić tak więc @ jutro na 101%![]()

niekoniecznie @. Ja cały czas mam nadzieję, że może to fasolka, dopóki się nie rozkręci krwawienie i tempka nie spadnie to może być ciąża! a Ty masz tak jak ja jeszcze tempkę wysoko, ponad linią:-(cześć dziewczyny ja też zaczęłam lekko plamić tak więc @ jutro na 101%![]()
moj na poczatku nie chcial a gdybys go teraz zobaczyla z tymi kotami...ktos tu byl u nas i powiedzial kiedys "matko,jak wy tyle uwagi kotu poswiecacie to nie wyobrazam sobie co z dziecmi zrobicie".czy cos takiego.kiedys jak mialam jednego to juz w ogole przesada ale teraz na szcescie soba sie zajmujacudne...mój kot wyprowadził się w dniu w którym wprowadził się moj mąż![]()
no doly jakies dzisiaj,mialam pisac wlasnie.ja do konca swiecie wierzylam ze moej plamienie to fasolka.najgorsze ze nie pokazalo sie w dniu spoedziewnej @ a w 25 dc czyli 3 dni temu.tylko raz ze sluzem i spokj byl.no to co moglam myslec?jeszcze mi mazia napisala ze to moze byc implantacja.no ale ja gdzies przeczytalam ze zdarza sie to ale rzadko.Natepnym razem wezme brak plamien za dobry znak.Na dodatek te dziwne bole i klucia.@ jakby nie bylo jest szokiem.niby sie czlowiek liczy z tym ze moze przyjsc ale jak zobaczylam ta temp.wieczorem.to sama do sebie gadalam "nie znowu,nie znowu"niekoniecznie @. Ja cały czas mam nadzieję, że może to fasolka, dopóki się nie rozkręci krwawienie i tempka nie spadnie to może być ciąża! a Ty masz tak jak ja jeszcze tempkę wysoko, ponad linią
kurka wczoraj taki szczęśliwy dzień , dzisiaj same plamienia, @...
trzymaj sie i odezwij jutro!dobranoc dziewczyny jakos nie mam ochoty na nic
![]()