Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po 8 miesiącach to dopiero sie zacznieEijf no już mi lepiej:-):-):-) i znów powróciła radość, a30 min temu beczałam jak głupia.Widzocznie tak musi być.Jakos przeżyję jeszcze te 8 msc.;-)

chociaż nie do końca, bo ta mała dziewczynka, którą byłaś zawsze w Tobie zostanie nawet jak będziesz już Mamusią
swoją drogą podziwiam Cię, że zdecydowałaś się na dziecko tak wcześnie - ja też w Twoim wieku (piszę jak stara babcia
) bardzo już chciałam mieć dziecko i myślałam o nim, ale jeszcze nie planowałam, bo studia, bo ślub, bo praca. Zresztą dopiero co poznałam mojego męża jak miałam 20 lat. A teraz sobie myślę, ile to lat już mogłoby mieć moje dziecko, starania zaczęte wtedy byłyby na spokojnie bardziej, bo teraz jakoś mój wiek już mnie przytłacza, lekarze mówią, że taki najlepszy na pierwsze dziecko to 20-25 więc ja już przekroczyłam granicę... i myślę, że gdyby wtedy była dzidzia to na pewno studia też bym skończyła, rodzina by pomogła, dałabym radę - no ale już czasu nie cofnę, zresztą sama nie wiem, czy podjęłabym inną decyzję, chyba zabrakłoby mi odwagi... ale Ciebie podziwiam, naprawdę. Bo dla mnie rola żony, matki zawsze była tak samo ważna jak wszelkie role zawodowe i jestem pełna uznania dla takich młodych osób, które potrafią jasno powiedzieć, że planują dziecko pomimo może wielu innych planów przewidzianych na ten sam czas. Ale się rozpisałam i nie wiem czy do końca składnie