Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ale ty poczekaj jeszcze bo nie wiesz czy wyszloeijf masz rację z tą dojrzałością tylko diabli mnie biorą jak widzę dookoła dziewczyny w ciąży i z wózkami, i ta myśl że mi znowu nie wyszło, to dołujące...

no nie, że stara jestem, ale wolałabym, żeby moje dziecko miało młodą mamę, moja jest starsza ode mnie o 25 lat i to było tak w sam raz, a ja już w tym roku 26 a ciekawe, ile będę miała jak zajdę w ciążę 
no właśnie mazia to jest to, czego zazdroszczęEmilchen moja mama jest starsza ode mnie tylko o 22 lata.I jest super mama.Sama zdecydowala sie na dziecko w wieku 19 lat(zawsze powtarza ze nie byla to wpadka) w listopadzie slub a w marcu urodzil sie moj brat.I jakos im sie ulozylo.Teraz ma 42 lata szczesliwy zwiazek,3 pelnoletnich dzieci,dobra prace, i zaczyna sie bawic.Wyjezdzac na wczasy,chodzic na imprezy.I to jest wlasnie piekne.
i niebawem pierwszy wnuczek![]()
i takie coś mi się podoba! moja babcia urodziła moją mamę w wieku 18 lat i miałam zawsze taką młodą babcię, super.Wiem, że nie jestem stara, ale już bliżej 30 niż 20 i dlatego tak się niecierpliwię.