Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

). jak będzie pozytywny test owul. to najwyżej przyjedzie (ale jaja wyjdą
)wróciłam "z większego miasta" i zakupiłam castangus (składnik witamin eijf ), mam też wiesiołka. Od dziś zaczęłam to wszystko brać no i oczywiście folik +falvit.TERAZ MUSI SIĘ UDAC. Trochę kicha bo na wakacje jade z synem(mąż nie ma urlopu). Ale przyjedzie w połowie moich dni płodnych, i mam nadzieję że sie załapiemy.(oj będzie ciężko). jak będzie pozytywny test owul. to najwyżej przyjedzie (ale jaja wyjdą
)
zielona to jest jednym ze skladnikow zestawu dla starajacych sie.tzn sa tam witaminy i to.no to co mam robic?nie brac?kochana, ale castagnusa należy nieprzerwanie brać przez 90 dni, żeby przynosił efekty i wyreulował cykl..poza tym on sam w sobie jest dość niebezpieczny, bo jeżeli masz poziom hormonów w normie, to może rozwalić Ci cykl- mnie przed nim gin ostrzegał..powiedział, że jest on stosowany jako substytut leków hormonalnych przy regulacji II fazy, ale tylko w przypadku potwierdzonych problemów natury hormonalnei, i żeby mi do głowy nie przyszło łykanie go na własną rękę..
zielona to jest jednym ze skladnikow zestawu dla starajacych sie.tzn sa tam witaminy i to.no to co mam robic?nie brac?