reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć dziewczyny:-)Jak zwykle wpadam wieczorkiem a tu prawie 100 stron do czytania:-)u mnie dzisiaj piękny, optymistyczny dzionek..część dnia na ślizgawce z synkiem, część na pożądkowaniu domu i na zakupach...eijf, masz przepiękną, długą sukienkę na ramiączkach...poluję na taką już jakiś czas i niegdzie dostać nie mogę:-)
wesoła- ogromniaste gratulacje, ale fluidków ciążowych nam nie przesłałaś:tak:

wróciłam "z większego miasta" i zakupiłam castangus (składnik witamin eijf ), mam też wiesiołka. Od dziś zaczęłam to wszystko brać no i oczywiście folik +falvit.TERAZ MUSI SIĘ UDAC. Trochę kicha bo na wakacje jade z synem(mąż nie ma urlopu). Ale przyjedzie w połowie moich dni płodnych, i mam nadzieję że sie załapiemy.(oj będzie ciężko:eek:). jak będzie pozytywny test owul. to najwyżej przyjedzie (ale jaja wyjdą:eek:)

a u mnie, jak wiadomo- syn MAteusz, w przypadku drugiegi syna pewnie będzie Bartek, a dziewczynka niezmiennie od 3 lat- MAjka( dziś strasznie na topie, ale trzy lata temu jeszcze tak nie było...)Mi poza tym podoba się jeszcze Antonina( tośka)

wróciłam "z większego miasta" i zakupiłam castangus (składnik witamin eijf ), mam też wiesiołka. Od dziś zaczęłam to wszystko brać no i oczywiście folik +falvit.TERAZ MUSI SIĘ UDAC. Trochę kicha bo na wakacje jade z synem(mąż nie ma urlopu). Ale przyjedzie w połowie moich dni płodnych, i mam nadzieję że sie załapiemy.(oj będzie ciężko:eek:). jak będzie pozytywny test owul. to najwyżej przyjedzie (ale jaja wyjdą:eek:)

kochana, ale castagnusa należy nieprzerwanie brać przez 90 dni, żeby przynosił efekty i wyreulował cykl..poza tym on sam w sobie jest dość niebezpieczny, bo jeżeli masz poziom hormonów w normie, to może rozwalić Ci cykl- mnie przed nim gin ostrzegał..powiedział, że jest on stosowany jako substytut leków hormonalnych przy regulacji II fazy, ale tylko w przypadku potwierdzonych problemów natury hormonalnei, i żeby mi do głowy nie przyszło łykanie go na własną rękę..

kochana, ale castagnusa należy nieprzerwanie brać przez 90 dni, żeby przynosił efekty i wyreulował cykl..poza tym on sam w sobie jest dość niebezpieczny, bo jeżeli masz poziom hormonów w normie, to może rozwalić Ci cykl- mnie przed nim gin ostrzegał..powiedział, że jest on stosowany jako substytut leków hormonalnych przy regulacji II fazy, ale tylko w przypadku potwierdzonych problemów natury hormonalnei, i żeby mi do głowy nie przyszło łykanie go na własną rękę..
zielona to jest jednym ze skladnikow zestawu dla starajacych sie.tzn sa tam witaminy i to.no to co mam robic?nie brac?

reklama
zielona to jest jednym ze skladnikow zestawu dla starajacych sie.tzn sa tam witaminy i to.no to co mam robic?nie brac?

ja Ci powiem szczerze, że po tym, co mi powiedział mój gin, ja bym zestawu takiego nie zwięła...mi kazał brać kwas foliowy, łykać dodatkowo wit. c ( 2 razy po 2 tabl, za zwiększenie ukrwienia macicy), dodatkowo można pić magnez z wit. b6 i wiesiołek 3 razy na dobe po 3 kapsułki i faceta faszerować kwasem foliowym, wit. c i salfazinem..powiedział, żeby nie łykać witamin dla ciężarnych, bo są one w takich proporcjach w tych tabletkach, że mogą w trakcie starań bardziej zaszkodzić niż pomóc- faktu już nie wyjaśniał, a ja nie pytałam dlaczego. Tak, że ja łykam to, co napisałam na początku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry