reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja Ci powiem szczerze, że po tym, co mi powiedział mój gin, ja bym zestawu takiego nie zwięła...mi kazał brać kwas foliowy, łykać dodatkowo wit. c ( 2 razy po 2 tabl, za zwiększenie ukrwienia macicy), dodatkowo można pić magnez z wit. b6 i wiesiołek 3 razy na dobe po 3 kapsułki i faceta faszerować kwasem foliowym, wit. c i salfazinem..powiedział, żeby nie łykać witamin dla ciężarnych, bo są one w takich proporcjach w tych tabletkach, że mogą w trakcie starań bardziej zaszkodzić niż pomóc- faktu już nie wyjaśniał, a ja nie pytałam dlaczego. Tak, że ja łykam to, co napisałam na początku...
to wynika z tego ze mam wszystkie witaminy nie takie jak trzeba?jedne dla kobiet w ciazy a drugie ten zestaw.no ale po co robiliby zestaw dla probujacych zajsc w ciaze gdyby nie byl ok?

u lnie gin stwierdzila ze wszystko ok, zrobila tylko cytologie ale nie zlecila zadnych badan, kazala tylko brac kwas foliowy

no, ja usłyszałam , ze kwas to podstawa i szczerze mówiąć jak w tym miesiący będę łykałą tylko jego- żadnych innych prochów...1 tabl. foliku rano i wsio..z synem też tak łykałąm i zaszłam, a teraz trzy miesiące łykałam prochy i nic to nie dało...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry