zielona.wampirzyca
mamusieńka
źle napisałam- wiesiołek 3 razy dziennie po 2 kapsułki, a nie po 3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w sumie chyba kazdy przypadek jest indywidualny i chyba o lekach najlepiej porozmawiac z lekarzem a nie dzialac na wlasna reke
to wynika z tego ze mam wszystkie witaminy nie takie jak trzeba?jedne dla kobiet w ciazy a drugie ten zestaw.no ale po co robiliby zestaw dla probujacych zajsc w ciaze gdyby nie byl ok?ja Ci powiem szczerze, że po tym, co mi powiedział mój gin, ja bym zestawu takiego nie zwięła...mi kazał brać kwas foliowy, łykać dodatkowo wit. c ( 2 razy po 2 tabl, za zwiększenie ukrwienia macicy), dodatkowo można pić magnez z wit. b6 i wiesiołek 3 razy na dobe po 3 kapsułki i faceta faszerować kwasem foliowym, wit. c i salfazinem..powiedział, żeby nie łykać witamin dla ciężarnych, bo są one w takich proporcjach w tych tabletkach, że mogą w trakcie starań bardziej zaszkodzić niż pomóc- faktu już nie wyjaśniał, a ja nie pytałam dlaczego. Tak, że ja łykam to, co napisałam na początku...
to wynika z tego ze mam wszystkie witaminy nie takie jak trzeba?jedne dla kobiet w ciazy a drugie ten zestaw.no ale po co robiliby zestaw dla probujacych zajsc w ciaze gdyby nie byl ok?

u lnie gin stwierdzila ze wszystko ok, zrobila tylko cytologie ale nie zlecila zadnych badan, kazala tylko brac kwas foliowy