mmm...
Fanka BB :)
mi jest wszystko jednomożemy zmieniać nazwę ale tylko jednorazowo, w odpowiedzi na posta....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi jest wszystko jednomożemy zmieniać nazwę ale tylko jednorazowo, w odpowiedzi na posta....
ja widze pare wykresow na ktorych w czasie testowania bylo 36,6jak jest z tymi wykresami na ff?? zdażalo się ze bylo okolo 36,6 i byla fasolka??

u mnie 40 mg.tez czytalam na forach polskich i nie tylko ze sobie chwala.Mysle ze nas to nie zabije.skoro wprowadzili to do zestawu to chyba wiedzieli co robia.zaraz zobacze co do tych twoich dni.dziewczyny wyjeżdzam jutro z mężem bedziemy razem do niedzieli włącznie za 6 dni mam dni płodne, za 11 prawdopodobnie owulka(ale to jest różnie ). Czy jeśli mąż przyjedzie za tydzień w piatek i do poniedziałku włącznie zostanie to mamy jakąś szanse ?
Boże , bo jak nie to cykl stracony.
Trochę mnie zielona przestraszyła , zanim kupiłam ten castingus to poczytałam fora, każda osoba która brała jest zadowolona żadnych negatywnych opini.
U mnie jest dawka 45 mg i pisze że osoba do 60 kg 1 tabl. dziennie rano.
A u ciebie eijf?
tak sie powinno mierzyc.rano,po przebudzeniu,zanim wstaniesz.dobrze robisz inaczej te pomiary nie maja sensu.u mnie od kilku dni jest podejrzanie nisko, zawsze po owu, wblo więccej, tyle ze mierzylam temp dużo pózniej, teraz mierze rano, zanim wstane lozka wiec nie ma porównania
wróciłam "z większego miasta" i zakupiłam castangus (składnik witamin eijf ), mam też wiesiołka. Od dziś zaczęłam to wszystko brać no i oczywiście folik +falvit.TERAZ MUSI SIĘ UDAC. Trochę kicha bo na wakacje jade z synem(mąż nie ma urlopu). Ale przyjedzie w połowie moich dni płodnych, i mam nadzieję że sie załapiemy.(oj będzie ciężko). jak będzie pozytywny test owul. to najwyżej przyjedzie (ale jaja wyjdą
)
i mi sie tak to skojarzylo
haha