reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej dziewczynki :-)

u mnie @ rozszalało się na dobre :tak:brzuchol boli jak nie wiem :-(
zaczynam nowy cykl nowe starania :-)

Pozdrawiam

To zaczynamy razem cykl, u mnie @ rozchulała się na dobre w nocy :(
Wczoraj przez @ miałą kiepski nastrój, nawet tutaj nie chciało mi się zagladac, tylko żałość... ale dziś od rana jakby nowe siły, powiew świeżości :)

Jutro idziemy przebadać żołnieżyki mojego M, a ja 26 lutego (szkoda, ze tyle musze czekać) mam badanie na drożność jajników, w międzyczasie PRL i progesteron....:-)

Wysłałam jeszcze raz :tak:

Zamknięta, żeby mogły w niej pisać i czytać tylko osoby zaproszone w tym przyp. przez Pajkę. My tu na staraczkach piszemy i owszem w wąskim gronie, ale czytać nas może dosłownie każdy, nawet niezarejestrowany na forum użytkownik. A w takiej zamkniętej grupie jest po prostu bardziej "intymnie".

Wszystkie uciekłyscie na ten watek zamknięty, teraz nic się tu nie dzieje a ja tam wejść nie mogę bo nawet nie wiem gdzie i nie mam zaproszenia, chyba że go nie widzę :-(

Wszystkie uciekłyscie na ten watek zamknięty, teraz nic się tu nie dzieje a ja tam wejść nie mogę bo nawet nie wiem gdzie i nie mam zaproszenia, chyba że go nie widzę :-(

Asiu słonce wysłałam zaproszenie do Ciebie nie masz w wiadomosciach?
wysle jeszcze raz poczekaj chwilke
juz wysłałam sprawdz

napisz coś więcej o niej, czemu zamknięta przecież i tak już piszemy czasami w wąskim gronie.
No ja sie jakos tez nie moge odnalezc w tej grupie dyskusyjnej. Szkoda, ze nie mozna stworzyc zamknietego forum.....
To zaczynamy razem cykl, u mnie @ rozchulała się na dobre w nocy :(
Wczoraj przez @ miałą kiepski nastrój, nawet tutaj nie chciało mi się zagladac, tylko żałość... ale dziś od rana jakby nowe siły, powiew świeżości :)

Jutro idziemy przebadać żołnieżyki mojego M, a ja 26 lutego (szkoda, ze tyle musze czekać) mam badanie na drożność jajników, w międzyczasie PRL i progesteron....:-)
Mam dokladnie to samo. W dzien, kiedy zjawaia sie @ dol, a juz nastepnego nowa nadzieja. Bo co nam to da, ze sie zdolujemy i poddamy? :baffled: Nic. A gdy sie cos robi, to zawsze nadzieja jest...
A gdzie idziecie na te badania? Do specjalistycznej kliniki? Moj M tez by sie mogl wybrac na badania armii, ale nie wiem gdzie sie udac...

reklama
No ja sie jakos tez nie moge odnalezc w tej grupie dyskusyjnej. Szkoda, ze nie mozna stworzyc zamknietego forum.....

Mam dokladnie to samo. W dzien, kiedy zjawaia sie @ dol, a juz nastepnego nowa nadzieja. Bo co nam to da, ze sie zdolujemy i poddamy? :baffled: Nic. A gdy sie cos robi, to zawsze nadzieja jest...
A gdzie idziecie na te badania? Do specjalistycznej kliniki? Moj M tez by sie mogl wybrac na badania armii, ale nie wiem gdzie sie udac...

W nesie poszukałam. Jestem z Bydgoszczy i dziewczyny polecają kobitkę, która od wielu lat tym się zajmuje, doradzi jak coś jest nie tak itd. Robi bardzo dokładne badania W Bydzi nie ma prawdziwej kliniki leczenia niepłodności, co prawda jest jeden gin, który tak nazwał swoją praktykę, ale dużodziewczyn jest niezadowolonych.
Badania takie "maszynowe" można też wykonać w laboratoriach, ale to może byc przekłamane...podobno :-) my robimy pierwszy raz i drogą eliminacji wykluczamy przeszkody.
Mój M to tak się przejął tym badaniem, ze szukał wczoraj w necie, co moze zrobić by poprawić w razie czego jakość nasienia :-D i dobrze niech też sie angażuje:tak:
Przez termin badania drożności jajników to stwierdziłam, ze w tym cyklu odpuszczam monitoring owulacji na USG, zrobię tylko testy.
Chciałbym, zeby coś wyszło na tych badaniach, to głupio brzmi, ale przynajmniej wiedzielibysmy co zrobić, może leki przyjmować, a tak nie wiadomo o co chodzi, czemu sie nie udaje????

Miłego dnia Wszystkim życzę, jeszcze raz gratuluję zdobywczyniom 2 kresek na loterii i szcześcia życzę tym, które dziś losują :-D

Do góry